U Broomu 44, najnovijoj gastro lokaciji u Zagrebu koja je u kratkom vremenu postala sinonim za dobru kavu i ukusne zalogaje, poseban menu Broom 44 poslužen je u predivnim Chilly's posudama prikladnima za sve prilike i različite životne navike

chillys

Chilly’s, britanski brend sa sjedištem u Londonu, još od 2010. godine oduševljava kako svojom inovativnošću i dizajnom, tako i visokom razinom ekološke svijesti. Kreirati proizvode koji su sukladni urbanom načinu života, s idealnim balansom jedinstvenog stila i nenadmašne funkcionalnosti, poticanje prijelaza na korištenje višekratnih proizvoda, te stvaranje navike svakodnevnog korištenja održivih proizvoda - njihova je misija.

chillys

Ida Prester i Jelena Veljača

Budući da su savršen izbor za ljude koji su u stalnom pokretu, a ipak se ne odriču zdravih obroka, spisateljica i producentica, ali i mama Jelena Veljača obožava Chilly's posude i boce. Idealne su i za one pustolovnog duha kao što je glazbenica Ida Prester, uvijek na relaciji Zagreb – Beograd. Oduševljenje nije krila ni naša poznata gastro blogerica Zrinka Zekulić, a fitness trener Ante Burazin otkrio nam je da su mu Chilly's posude i boce idealne za zdrav zalogaj u pauzama između vježbanja s klijentima u teretani.

chillys posude

Poznate su i suradnje Chilly’sa s renomiranim dizajnerima i umjetnicima (Chilly's Artist Series) kao što je Emma Bridgewater, koja u svijetu keramike uživa kultni status, ali i talentirani mladi umjetnici kao što su Agathe Singer, Darren Thomas Magee, Amber Vittoria, Jacqueline Colley, Mark Conlan... da nabrojimo samo neke od njih.

chillys posude

Zora Bjelousov

Uz Originals kolekciju, koja je već osvojila svijet, sada nas očekuje i nova Kolekcija boca Serija 2, kao trijumf u održivom dizajnu i proizvodima za višekratnu uporabu. Grlo boce je mekano na dodir i antimikrobno te omogućuje ugodno iskustvo ispijanja napitka, dok je prilagodljiva ručka za prijenos idealna za ispijanje napitaka kada smo vani i u žurbi, a gumena baza boce dokazuje da su detalji itekako važni za potpuni užitak pijenja.

chillys posude

Chilly’s misli i na one kojima je dan bez šalice kave nezamisliv, pa su za njih, u sklopu kolekcije Serija 2, osmislili termosice za kavu, koje su dizajnirane s najvećom pažnjom na svaki detalj. Naime, tehnologija s dvojnom stijenom termosice štiti ruke od vrućine, a rotirajući mehanizam za zatvaranje omogućuje sigurno ispijanje omiljenog napitka.

chillys posude

Dizajn boca i termosica Serije 2 osmislio je dizajner James Wood, upotrebljavajući naprednu tehnologiju 3D printanja za ostvarivanje superiornog, neprekinutog dizajna na svim bocama. Boce su zato potpuno detaljno i precizno dizajnirane, bez nepotrebnih linija te s intenzivnim bojama, zadovoljavajućim teksturama i jedinstvenim završnim dodirom.

chillys posude

Vakuumska izolacija s dvojnom stijenkom omogućuje tekućini da ostane hladna do 24 sata, topla do 12 sati, bez kondenzacije. Visokokvalitetni 304 nehrđajući čelik bez BPA održava okus i svježinu, a navojni hermetički nepropustan zatvarač onemogućuje izlijevanje napitaka.

chillys posude

Omiljene Chilly's proizvode možete pronaći na prodajnim mjestima Hoću knjigu, Male stvari, Planetopija, Menart, Kibuba i Protea sport te na Lafaboo webshopu.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.