Renesansni vlak, koji iz Zagreba u subotu polazi za Koprivnicu, sjajna je opcija za sve one koji vikend još nisu isplanirali – ne samo da omogućuje jednostavan odlazak na Renesansni festival, već i u obilazak Carlsbergove pivovare

pan vlak

Pan vlak, koji polazi s Glavnog kolodvora u subotu, 24. kolovoza, u 10:20 sati sve zainteresirane besplatno vozi u Koprivnicu, kamo stiže u 11:32. Za sve goste s koprivničkog kolodvora zatim je osiguran prijevoz autobusom do Carlsberga Croatia. U pivovari, od 12 do 14 sati, izletnici mogu uživati u odličnom pivu i obilascima pivovare te naučiti više o proizvodnji piva i cidera.

pan festival

Nakon programa u pivovari, autobusi izletnike prevoze do mjesta održavanja Renesansnog festivala, gdje mogu uživati u bogatom programu koji ovaj veliki festival nudi. Izvorna hrana iz renesansnog razdoblja, nastupi skupina iz različitih zemalja, stari obrti, atrakcije na impresivno uređenom prostoru koji okružuje ostatke stare koprivničke utvrde samo su djelić bogatog sadržaja za sve posjetitelje.

pan festival

Nakon popodneva zanimljiv program, goste autobusi od 18.50 sati voze do vlaka, koji ih – s polaskom u 19.58 – vraća u Zagreb. Zato, ako još uvijek ne znate što za vikend, isplanirajte dan u prekrasnoj Koprivnici i provedite subotu na originalan i zabavan način.

 

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.