Domaći brend Moel, poznat po vrhunskim proizvodima za dom, sada je doživio i međunarodno priznanje za svoj rad - njihov prepoznatljivi dizajn osvanuo je i na stranicama prestižnog britanskog izdanja Voguea.

moelNajpoznatiji svjetski magazin navodi kako Moel proizvodi utjelovljuju pojam rafiniranosti i elegantnog življenja, ali su i puno više od toga. Ovaj hrvatski brend uz kvalitetu i luksuz donosi i održivost budući da su svi proizvodi od ekološki prihvatljivih materijala i ono najvažnije - napravljeni su da traju. Izbor Voguea nije samo potvrda kvalitete i originalnosti Moelovih kreacija, već i međunarodno priznanje za kvalitetne proizvode koje imaju u svojoj ponudi. Tekstil, koji uključuje posteljine, stolni i dekorativni program, izrađen je od najkvalitetnijeg damasta kojeg koriste najpoznatiji hoteli s pet zvjezdica i koji pruža sigurnost od ispiranja boja, promjene teksture i gubitka mekoće. Može se prati na čak 95˚ i smanjeno se gužva nakon pranja.

"Ovo je nevjerojatan trenutak za nas i svojevrsna kulminacija napornog rada u protekle četiri godine! Biti dio britanskog izdanja Voguea je san koji je postao stvarnost i ogroman poticaj da nastavimo stvarati i razvijati našu priču, a najviše od svega da nastavimo prkositi izgledima i dokazivati kako i u ovoj, globalno vrlo kompetitivnoj industriji i Hrvatska ima što za ponuditi", izjavila je Mia Antunović - osnivačica Moela.

moel

Moel se već etablirao kao jedan od vodećih hrvatskih brendova premium kvalitete za dom i ugodno življenje kojeg uz sofisticirani dizajn obilježava i snažna predanost održivosti i društvenoj odgovornosti. Objava u britanskom izdanju Voguea samo potvrđuje poziciju Moela kao snage koja oblikuje trendove u industriji kojoj pripada, sada i s međunarodnim prestižom.

„Vjerujem da će ovo priznanje, osim simboličnog koraka naprijed, otvoriti vrata novim prilikama i mogućnostima za daljnji rast. Za nas je to prije svega obveza da zadržimo autentičnost i kvalitetu, ostanemo pošteni prema našim kupcima i dalje razvijamo našu lijepu priču koja je krenula praktički iz ničega“, zaključuje Antunović.

moel

Moel je krenuo kao prvi hrvatski luksuzni brend svijeća od biorazgradivog sojinog voska iz obnovljivog izvora, te mirisna ulja bez ftalata odnosno plastifikatora koji dokazano izazivaju niz zdravstvenih problema, od onih s dišnim putevima do plodnosti i mnogih drugih.

moel
Danas, uz to i spomenuti tekstilni program vrhunske kvalitete i dizajna, nude zaokruženu priču koju ljubitelji dizajna i ugodnog življenja nikako ne bi trebali zaobići, a za više informacija o proizvodima, posjetite njihovu službenu web stranicu - moelofficial.com ili ili instagram profil @moel.official.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.