Ho, ho, ho! Preokrenite ploču ovih praznike - posvetite se sebi i svom seksualnom zadovoljstvu, vrijeme je za dobre vibracije (kužite?) 

lelo dobre vibracije

Prekasno je sad razmišljati jeste li bili dobri ili zločesti ove godine. Priznajte si, bili ste, ako ništa, barem malo dobri, a to je i više nego dovoljno da sami sebi poklonite barem malo pažnje i ljubavi. LELO je tu da vas podsjeti na to i da vam pošalje šačicu dobrih vibracija. Za početak, idemo se dogovoriti da što prije maknete orgazam s ovogodišnje želje darova jer nema potrebe čekati ni sekunde više za to ushićenje.

Iako su ovogodišnji blagdani malo drugačiji od prošlih zbog korone, preostalo je bezbroj razloga da ih ipak proslavite na poseban način. Kako biste ojačali imunitet, probajte masturbirati. Između ostalog, masturbacija povećava i samopouzdanje, ljubav prema samom sebi, a i osjećat ćete se puno opuštenije u roku od...pa, to ovisi o vama. Što prije počnete prije ćete osjećati sve prednosti koje ona nosi sa sobom. Ako imate nekoga posebnog pored sebe, nemojte se sramiti - povedite ih na svoje putovanje do vrhunca. Tko zna gdje će vas to dovesti? Prema istraživanju, uzbuđeniji smo zimi i tražimo više bliskosti. Nemojte propustiti te valove uzbuđenosti i pustiti ih da propadnu! Hladnoća je samo izlika, i ne dopustite svom libidu da ne iskoristi svoj potencijal.

Znamo kako je ova godina bila dovoljno stresna za sve tako da smo vam priredili savršeni recept protiv stresa. Parovi, izvadite kemijsku olovku i bilježite. Malo kuhanog vina, pa miris medenjaka i cimeta, u pozadini blagdanske pjesme, a kao šlag na kraju, poseban dodatak poput Tiani 3. I eto ga! Nećete više ni znati što je stres. Ako ste ipak sami ove blagdane, ne očajavajte, mislili smo i na vas! Zašto trošiti vrijeme na traženje idealnog partnera kad ste sami sebi najbolji partner kojeg možete imati, pogotovo za avanture istraživanja svoje seksualnosti. Čak ćemo vam preporučiti par finih partnera, poput Soraya Wave ili Sona 2 Cruise. Samo, možda da ih ipak ne povedete na blagdansku večeru s obitelji i prijateljima.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.