Deset godina rada zagrebački studio Lana's Duckass slavi ekskluzivnom serijom porculanskih šalica proizvedenih i tiskanih u suradnji s hrvatskom industrijom keramike i porculana Inker. Riječ je o limitiranom izdanju od stotinu šalica osmišljenih i proizvedenih u potpunosti u Hrvatskoj, a koje krase jedinstvene ilustracije Lane Hudine koje prikazuju životni ciklus viđen njenim očima te koji je autoricu pratio proteklih deset godina

 lanas duckass

U povodu desete godišnjice rada, brend Lana's Duckass ove je godine doživio mali makeover koji je pratio redizajn logotipa te novi slogan "Illustrating life" koji se kroz godine nametnuo kao istinsko obilježje brenda. Kroz deset godina, u svim ilustracijama i proizvodima Lana's Duckassa, vidljiv je životni ciklus svakog kupca, tipične situacije koje ljude prate u poslu, ljubavi, zdravlju i prijateljstvu, a s kojima se i autorica lako poistovjećuje. Upravo stoga, vizuali limitirane rođendanske kolekcije prate upravo te životne situacije, i to u crno bijeloj verziji, jednostavnoj, baš kao što su i prve ilustracije autorice.

lanas duckass

Osvrćući se na proteklih deset godina poslovanja, Lana Hudina ističe zašto je baš šalica glavni objekt kojim obilježava ovaj iznimno važan jubilej: "Šalica kao okrugla forma za ovaj okrugli jubilej, okrugla kao ciklički periodi koji nas sve prate, nametnula se nekako sama od sebe, ali i kao dugogodišnja želja da upravo taj proizvod u cijelosti proizvedemo u Hrvatskoj te da on bude kontinuiran i kvalitetan. Stoga zahvaljujemo industriji keramike i porculana Inker koja je to prepoznala i podržala te nas uvrstila u prestižnu listu svojih partnera. Isto tako, cijela ova godina u znaku je ovog, za nas iznimno bitnog jubileja, a ovom limitiranom serijom želja nam je dodatno istaknuti važnost kupovanja domaćeg proizvoda, poticanja domaće proizvodnje i kreative te se nadamo da ćemo i u narednih deset godina ići istim putem uz, naravno, još bolje rezultate i nove ilustracije i proizvode."

lanas duckass

O suradnji pozitivno govori i Bruno Pelko, direktor kompanije Svijetli start d.o.o., koja je zastupnik i distributer Inker porculana: "Sretni smo što je Lana prihvatila naš poziv za suradnju i prepoznala Inker proizvodnju kao pouzdanog partnera u prezentaciji domaćih originalnih proizvoda izvrsne kvalitete."
 lanas duckass

Pakirane u luksuznu ambalažu, koju je za ovu priliku dodatno svojim potpisom obogatio i jedan od najpoznatijih zagrebačkih grafitera i kaligrafa - Modul, šalice su dostupne na mrežnoj stranici www.duckass.net te profilima društvenih mreža Lana's Duckass, Instagram i Facebook do isteka zaliha. Cijena šalice je 100 kuna.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.