Od svakog prodanog para cipela tijekom ovog tjedna Högl će 50 kuna uplatiti za obnovu Hrvatskoga glazbenog zavoda koji je teško stradao u potresu. Trgovine glasovitog austrijskog brenda Högl u Ilici 12 i u Westagteu omiljena su adrese svih poklonica kvalitetne, udobne i moderno dizajnirane obuće, a plemenita akcija dobar je razlog da se kupnja obavi baš ovaj tjedan

hogl humanitarka

Suradnja Högla i HGZ-a započela je još prošle jeseni, kada je u raskošnom ambijentu male dvorane održana prekrasna modna revija na kojoj je predstavljena kolekcija jesen/zima uz gošću dizajnericu Saru Lončarić.

hogl humanitarka

Nedavno je tim sjajnih kreativaca, na čelu sa stilisticom Barbarom Repe, napravio snažnu fotografsku priču za portal Journal.hr sa željom da skrenu pažnju na posljedice razornog potresa, ali i probude optimizam te potaknu ljude da pomognu najstarijoj hrvatskoj glazbenoj instituciji. Kada su vidjeli dojmljive fotografije u upravi Högla nisu dvojili ni trenutka – odlučili su dati svoj doprinos.

hogl humanitarka

"Osim što će tijekom cijelog tjedna svaki prodani par cipela HGZ-u donijeti 50 kuna, Högl će priču o stradanju ovog prekrasnog spomenika kulture objaviti na svojim internetskim stranicama i društvenim mrežama te poslati na desetke tisuća adresa svojih vjernih kupaca. Nadamo se da ćemo na taj način senzibilizirati i mnoge izvan Hrvatske da se pridruže i doniraju za obnovu HGZ-a", kaže regionalna menadžerica Sanja Faber.

hogl humanitarka

Sredinom tjedna u Ilici 12 će biti postavljena i izložba jednog dijela te dirljive fotografske priče koju potpisuje Zvonimir Ferina, a detalje o stradanju Hrvatskoga glazbenog zavoda potražite na www.hgz.hr.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.