Inspiriran snažnim ženama prošlosti kao niti vodiljom ženama budućnosti, modni dizajner, fotograf i kreativni direktor Nino Radošević osmislio je projekt i kampanju Victorious, čiji je dio i dizajnerica nakita Ivana Slavica Vunić. Sav iznos od prodaje svojih ogrlica ova talentirana Šibenčanka donira udruzi SVE za NJU 

victorious ivana nakit sve za nju

U znak potpore ženama oboljelima i liječenima od karcinoma, u suradnji s udrugom SVE za NJU, modni dizajner, fotograf i kreativni direktor Nino Radošević, pod umjetničkim imenom Nicolas Diamane, osmislio je projekt Victorious u kojem se prikazuju dizajn i fotografija u jednom, a cilj je inspirirati i nadahnuti žene na međusobnu podršku i zajedništvo.

victorious ivana nakit sve za nju

Dio projekta Victorius je i talentirana šibenska dizajnerica nakita Ivana Slavica Vunić, jedna od najomiljenijih hrvatskih dizajnerica nakita, poznata po naušnicama, ogrlicama i rajfovima koji na prvu osvajaju bojama, oblicima i raskošnim dizajnom. 

victorious ivana nakit sve za nju

– Čast mi je biti dijelom ovog projekta. Kao modni dizajner, fotograf i kreativni direktor, Nicolas Dimane osmislio je projekt nadahnut snažnim ženama oboljelima od raka te moćnim ženama prošlosti. Inspirirale su ga Kraljica Viktorija, Borte Ujin, Hurrem sultanija, Ivana Orleanska, Kleopatra, Kosem sultanija, Cixi, Kraljica Elizabeta I., Kartini te Daenerys Targaryen (Game of Thrones). Ogrlice su kreacije mog brenda, kao podrška ženama oboljelima od raka dojke. Napravljene su od kvalitetnog medicinskog čelika s jedinstvenim privjescima prekrasnih varijacija, a cjelokupan iznos od kupnji ogrlica odlazi u dobrotvorne svrhe udruzi SVE za NJU – kaže nam Ivana.

victorious ivana nakit sve za nju

Ogrlice možete kupiti na stranici www.nicolasdiamane.com.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.