Mnogi ljudi vjeruju kako su seksualne igračke napravljene samo za solo igru. Pa, to i nije baš točno. Naravno, vibratori znaju poslužiti kao najbolji prijatelji kada ih trebamo, ali su isto tako sjajan dodatak u vašoj vezi. Pogotovo u doba karantene kada smo prisiljeni ostati kod kuće i stvoriti novu realnost koja često zna biti siva. Najbolji dio je to što sa svojim partnerom ove igračke možete koristiti na bezbroj načina. Budući da ovih dana imate puno slobodnog vremena, čini se da je to pravi izbor, zar ne?

lelo report

Ako se bojite da uvođenje seksualnih igrački u vaš odnos znači da u njemu nešto nedostaje, to nije istina, to samo znači da ste otvoreni za nove avanture i spremni pružiti nezaboravno iskustvo partneru i sebi. I dalje niste uvjereni? Što se tiče znanstvenih činjenica, istraživanja su pokazala kako žene koje koriste seks igračke, posebice vibratore, imaju jače i češće orgazme te ih lakše postižu. Što prije muškarac prihvati njeno korištenje vibratora, žena je seksualno zadovoljnija! Štoviše, orgazmi jačaju imunološki sustav, a sada, više nego ikad prije, moramo ostati zdravi i u formi. Pa zašto onda ne koristiti majku prirodu u potpunosti? Ako ste zaintrigirani, ali i dalje niste sigurni na koji način biste uveli ovaj dodatak u vaš odnos, LELO je uvijek tu da vam pruži par savjeta i trikova na ovu temu. 

Idemo pričati o seks... igračkama, dušo!
Prvo i najvažnije je razgovor. Trebalo bi početi s razgovorom kako biste oboje bili na istoj stranici. Isto tako, moguće je da vaš partner nije nikada ni razmišljao o tome, pa objašnjenje vaših razloga i poticanje na ovakav eksperiment može biti izazovno. Ključno je biti pripremljen – prije početka razgovora pripremite popis svih prednosti kako bi ih zainteresirali i uvjerili da to može donijeti samo dobre stvari, više orgazama i veće zadovoljstvo! Ipak idite polako, nemojte ih forsirati, nekima treba vremena da to procesuiraju i promisle.

Priprema, pozor, KUPITE ZAJEDNO!
Kupovina seks igračke zabavna je sama po sebi, a kamoli zajedno s partnerom kada obje znate što vas čeka na kraju. Još jedan savjet kod ovoga je da slušate svog partnera, ali isto tako iznesete i vaše želje. Jedino tako možete naći savršenu igračku koja će odgovarati oboma. Bilo da se radi o klasičnom masažeru, klitoralnom masažeru ili možda čak igračkama za parove, bit ćete iznenađeni koliko se sve opcija nalazi na tržištu. Sve ovisi o tome što vi želite, a što više isprobavate, više ćete otkriti sebe i jedni druge međusobno. 

Probijanje leda!
S obzirom na karantenu, sada možete kupovati jedino putem interneta, što u pogledu kupnje seks igrački može biti i praktičnije. Neke stranice, kao što je LELO garantiraju potpuno diskretno pakiranje i dostavu. Samo pripazite prilikom preuzimanja paketa da izbjegnete kontakt s dostavnom službom te operite ruke nakon otvaranja kutije. Nakon toga kada ste sigurni i sterilni, vrijeme je da istražite sadržaj kutije. Ovo možete pretvoriti u vaš mali ritual tako da otvorite paket zajedno i skupa prvi put vidite kako izgleda. Istražite oblik, teksturu, recite što mislite. To će vam sigurno pomoći da se osjećate ugodnije i da  probijete led.

Vrijeme je za igru!
Jednom kada su sve pripreme završene, vrijeme je za zabavu. Ovdje nemamo puno za dodati osim da krenete polako, slušajte svoje tijelo, kao i želje vašeg partnera. Istražujte, budite otvoreni, ako vam neke igračke nisu ono što želite, pokušajte drugu, ne odustajte. Praksa vodi do savršenstva, a uspjeh je zagarantiran. 

Nadamo se da će vam ovi savjeti pomoći da se pripremite za novu avanturu. Ostatak prepuštamo vašoj mašti. A u jedno smo sigurni, kada otvorite čarobna vrata novih senzacija, teško da ćete se više vratiti nazad. 

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.