Na zagrebačkoj Trešnjevci, u ulici Višnjevac 2, ulaz s Baštijanove, preko puta zgrade Končara, nedavno je otvoren pravi mali slatki raj, nazvan Choco Café. Obožavat će ga svi ljubitelji slastica, ali i oni koji cijene kreativan koncept i šarmatne interijere

choco cafe

S obzirom da se nalazi 50-ak metara udaljen od naše redakcije, Choco Café otkrili smo u šetnji kvartom. Otvoren je prije 10-ak dana, a već je postao pravi gastro hit i totalno "in" mjesto u Zagrebu te skupio više od 4.000 lajkova na Facebooku. Kako i ne bi kada ova moderna slastičarnica/palačinkarnica/kafić ima odličan i kreativan biznis model. Zahvaljujući svemu tome odmah je nadišao "kvartovsku slastičarnu" i natjerao mnoge da dođu do njega i iz drugih dijelova grada.

choco cafe

choco cafe

Šarmantan interijer, s retro štihom, cvjetnim namještajem, duhovitim sitnicama i vintage detaljima, svakako je ono što ćete prvo primijetiti. Atmosfera je topla i ugodna, a sa stropa (boje čokolade) vise veliki šareni kolači pa je cijeli dojam razigran i veseo. No i ponuda je zanimljiva – odličan doručak i gablec, razne vrste slanih i slatkih palačinki, sladoled, slastice, kolači te mnogima jako dragi sladoled – Häagen-Dazs - sve ćete to moći jesti u Choco Caféu. Ono što je posebno u ponudi i što je doista odlično jesu proteinske palačinke od whey proteina (na bazi sirutke), bjelanjka i zobi. U ponudi nadjeva za palačinke napokon ćete naći i neke stvari koje u Zagrebu baš i nisu uobičajene, poput maslaca od kikirikija.

choco cafe

choco cafe

choco cafe

Cijene su pristupačne, tj. odnos cijene i kvalitete je definitivno razuman, osim za Häagen-Dazs sladoled, što je posve razumljivo. Vaše domaćice bit će simpatične mlade djevojke spremne pripremiti vam brzo i efikasno sve što poželite s menua. Svakako posjetite Choco Café i podijelite s nama svoje dojmove.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.