Zagrebačku kulturnu ljetnu scenu i ove će godine obogatiti najstarija jedinstvena manifestacija u najljepšem zagrebačkom parku. Posjetite nezaobilazno Ljeto na Zrinjevcu, koje u zelenoj oazi u samom središtu grada, traje od 19. srpnja do 4. kolovoza, kada će Zagrepčani, ali i brojni turisti, moći uživati u ovoj manifestaciji

ljeto na zrinjevcu

Lijepa ljetna večer, vrući ritmovi i osvježavajuća pića idealna su kombinacija za savršen provod na Ljetu na Zrinjevcu. Budite i vi dijelom ovog jedinstvenog događaja i osjetite nezaboravnu ljetnu atmosferu u srcu grada. Pomno osmišljen bogati glazbeni, zabavni i gastro program odvijati će se od 19. srpnja do 4. kolovoza, od 10 sati do 23 sata, u tri "zone" u kojima će svatko moći pronaći ponešto za sebe.

U Sportskoj zoni vas čeka MNK Futsal Dinamo, Mario Valentić te brojne sportsko-rekreativne aktivnosti. U Kids zoni će se odvijati niz kreativno edukativnih radionica i igraonica, a u suradnji s Hrvatskom poštom djeca će imati priliku izrađivati razglednice Pozdrav iz Zagreba. Dok se vaši najmlađi igraju, predahnite u Chill zoni u kojoj se možete i rashladiti te okrijepiti od nesnosnih zagrebačkih vrućina uz raznoliku gastro ponudu.

ljeto na zrinjevcu

Večeri su rezervirane za koncerte na otvorenom, nastupe DJ-a i sand up komičare. Prvu večer programa Ljeta na Zrinjevcu, Glazbeni paviljon postaje pozornica za grupu Pavel, a Zrinjevac vatreni plesni podij. Centralni događaj Ljeta na Zrinjevcu je nastup megapopularne pop grupe Detour, o kojoj zasigurno sve znate. Njihov nastup 27. srpnja dodatno nosi epitet neizostavan s obzirom da će  nastupiti uz pratnju gluhih violinista pod vodstvom violinistice Renate Novoselec iz projekta Violinmusic4all. Bit će tu i zabave, pa će vas 31. srpnja nasmijati Vlatko Štampar, a 2. kolovoza rasplesati Bang Bang, skupa s Frankom Batelić i još nekih slatkih iznenađenja.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.