Jedan od tri najutjecajnija medija u svijetu proslavio je dolazak u Hrvatsku, a za glazbeni dio večeri bila je zadužena Severina

hello! magazin hrvatska lansiranje

Jedna od vodećih svjetskih publikacija o životnom stilu i slavnim osobama, HELLO! magazin, konačno je stigao u Hrvatsku. Lansiranje na hrvatsko tržište održano je u zagrebačkoj Laubi, i to na partyju za koji se tražila pozivnica više. Najveće lansiranje u povijesti nekog medija u Hrvatskoj okupilo je mnoga poznata lica, a izvrsnu atmosferu i odličnu energiju dodatno je svojim nastupom upotpunila najveća regionalna zvijezda - Severina.

hello! magazin hrvatska lansiranje

HELLO! donosi samo provjerene vijesti te ne izvještava na temelju glasina ili tračeva. Upravo zato poznati i slavni s radošću prisustvuju i dijele svoje životne priče i iskustva s HELLO! magazinom. Glavni urednik Nikola Grbin napomenuo je da će upravo ta premisa biti misao vodilja hrvatskog izdanja, za što je okupljen i tim suradnika s dugogodišnjom praksom u domaćem medijskom prostoru.

hello! magazin hrvatska lansiranje

Riječ je o mediju koji je dio HOLA! grupe koja je u Barceloni davne 1944. počela izdavati časopis HOLA, s ciljem da u živote svojih čitatelja prenese dašak glamura. Dugovječnost i kredibilitet HELLO! i HOLA! zaslužili su poštujući glavna načela novinarstva.

hello! magazin hrvatska lansiranje

Vjerodostojno, dostojanstveno i na slavljenički način izvještavaju o životima poznatih, vodeći se principima istine, povjerenja, ljubaznosti, integriteta, obiteljskih vrijednosti i suradnje te s ciljem osiguravanja točnosti i ekskluzivnosti. Upravo zato i službeni hashtag glasi #Helloitsme.

hello! magazin hrvatska lansiranje

S uredima u Londonu, New Yorku i Torontu, HELLO! magazin nudi jedinstven korisnički doživljaj na tri glavna tržišta: Ujedinjeno kraljevstvo, SAD i Kanada, međutim čitateljstvo je globalno rasprostranjeno.

hello! magazin hrvatska lansiranje

Odsad i na hrvatskom tržištu, HELLO! će definitivno odškrinuti vrata u glamurozni svijet poznatih i slavnih.

hello! magazin hrvatska lansiranje

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.