Ostati doma, uputiti se na neki gradski trg ili organizirati party za prijatelje? Pitanja su to kojima se često bavimo kada se bliži kraj godine. Htjeli to priznati ili ne, svaki doček je pomalo stresan. Kako bi bilo da u 2020. godinu uđete bez stresa? Vodeni park Aquae Vivae ima super aranžman!

aquae vivae docek nove

Prolazeći ovim prostorima, stari Rimljani su opazili kako iz zemlje izvire topla, kristalno čista i pitka voda, te su je nazvali Aquae Vivae, živa voda! Zlatna kruna višestoljetne tradicije termalnog, lječilišnog, zdravstvenog i kupališnog turizma u Krapinskim Toplicama nalazi se u unutarnjim i vanjskim bazenima, Aquae Vivae, vodenom parku s 5 zvjezdica na 18.000 m2 sa 6 bazena.

aquae vivae docek nove

Vodeni park Aquae Vivae ponovno priprema nezaboravni doček Nove godine na bazenima za sve generacije! Izaberite omiljeni kupaći kostim, drage žene, i za sreću stavite crveni ruž, svom muškarcu odaberite najdraže kupaće, a djeci omiljeni ručnik i ogrtač s najdražim likovima iz crtića i spremni ste za novogodišnju noć!

aquae vivae docek nove

Tri plesna para, članovi Hrvatskog sportskog plesnog saveza, Plesni studio Spin, pobrinut će se da u Novu uđete uz najljepše taktove DJ-a Borisa Rogoznice. Možete plesati u bazenu, ali i izvan njega. Za one željne prave akcije, aquazumbu će kroz večer, za djecu i odrasle, voditi Martina Valjan. 

aquae vivae docek nove

Novogodišnji paket uključuje ulaznicu za vodeni park od 19 sati do 03:00 iza ponoći, piće dobrodošlice od 19 sati do 20:30, novogodišnju večeru – all inclusive buffet od 19 sati do 1:30 iza ponoći. Ne brinite, i u ovu godinu ćete ući s pjenušcem i ludim vatrometom točno u ponoć.

Neka vas živa voda dodiruje, neka vam prenese svoju moć, energiju, toplinu i donese u 2020. godini sklad tijela i duha, neka čuva vaše zdravlje i donese novu mladost. Više informacija potražite na stranici www.aquae-vivae.hr.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.