Ove godine na festivalu "Slatki gušti" koji se održava u zagrebačkom parku Zrinjevac od 26. svibnja do 1. lipnja, sudjeluje rekordan broj izlagača i kroz cijeli tjedan moći ćete uživati u slatkim delicijam koje su proizašle iz slastičarnica - Amelie, Cukeraj, Fine Torte, Le kolač, M&M, Manaske, Mašini kolači, Slastice Lucija, Torte i to, Vincek i mnogih drugih

slatki gusti 2014

Čitav ovaj tjedan traje treće izdanje najslađeg festivala u Zagrebu - "Slatki gušti" - na Zrinjvcu. Uživajte u svojim slatkim favoritima iz slastičarnica poput Amelie, Cukeraj, Fine Torte, Le kolač, M&M, Manaske, Mašini kolači, Slastice Lucija, Torte i to, Vincek i mnogih drugih. Čaša dobrog vina i slastica uvijek su se savršeno nadopunjavali pa su ove godine organizatori odlučili spojiti ih na festivalu. Torta i čaša Chiantija, Porta ili Muškata instantno popravljaju dan i olakšavaju san!

Na festival obavezno ponesite bilježnice i olovke (ili iPad) jer će vas edukativne gastro radionice naučiti kako u svoja četiri zida pripremiti kolače za prste polizati te time oduševiti obitelj i prijatelje. Naravno, nakon radionica, degustacija je obavezna!

Za one hrabrije, organizatori su pripremili Slastičarske igre 2014. na kojima ćete moći pokazati svoja slastičarska znanja i vještine! Primjerice, popiti veliki smoothie na festivalu slastica dobiva sasvim jedno novo značenje uz natjecanje "Što si u smoothie stavila?" U Slatkim guštima uživajte sve do nedjelje, 1. lipnja, u prekrasnom zagrebačkom parku Zrinjevac.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.