Greenery Procaffe spaja jedinstven minimalistički interijer u kojem vladaju biljke i zelenilo te odličnu kavu na kojoj osim svega možete dati ispisati poruku, citat ili sliku po želji

greenery procaffe

Prošlog četvrtka u Zagrebu se otvorio još jedan zanimljiv kafić koji je zahvaljujući mnogim originalnim elementima privukao našu pažnju. Posjetili smo ga jučer i bio je prepun što je dobar znak da je već postao primamljivo mjesto u gradu za odlazak na kavu ili uživanje u njegovoj ostaloj bogatoj ponudi. Greenery Procaffe nalazi se u Vukovarskoj 52e, na uglu, u podnožju stambene zgrade. Na praktičnoj je lokaciji, a za one koji dolaze automobilom, parking se nalazi iza zgrade. Ovo mjesto daleko nadilazi "kvartovski birc" iz niza razloga. Prije svega, čim uđete u prostor, zamijetit ćete da je posebna pažnja prilikom uređenja bila posvećena interijeru - on je minimalistički uređen, vrlo elegantno, s dominantnom zelenom bojom.

greenery procaffe

Posjetitelje najviše vesele ljuljačke pri ulazu na kojima kavu mogu piti na malo drugačiji način nego inače, a bogatstvo njegovoj unutrašnjosti daje i mnoštvo biljaka, naglašavajući zelene tonove. S obzirom na velike staklene plohe umjesto zidova, Greenery Procaffe je svijetao i ugodan, a jedina mana (za ljude koji ne puše), jest činjenica da je pušenje dozvoljeno. Pušenje je pomalo i u kontradikciji s cijelim "zelenim" konceptom kafića.

greenery procaffe

No, ono što čini Greenery Procaffe tako posebnim jest činjenica da je to prvi kafić u Zagrebu u kojem možete popiti kavu s personaliziranom porukom ili čak fotografijom. Zahvaljujući aplikaciji Coffee Ripples te posebnom printer aparatu za kavu, na pjeni vašeg cappuccina naći će se natpis ili slika koju želite. Možete odabrati već gotove slike i citate koji se nalaze u aplikaciji ili možete unijeti svoj logo ili sliku, koje će baristi onda pomoću printera aplicirati na pjenu vašeg cappuccina. Kava koju ovaj kafić nudi je Procaffe kava iz Dugopolja, solidne arome.

greenery procaffe

U svakom slučaju, Greenery Procaffe je još jedno vrlo šarmantno, profinjeno uređeno i kreativno osmišljeno mjesto, idealno za ljubitelje kave, druženja i instagramičnih motiva.

Vukovarska 52e, Zagreb

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.