Što kada ste u mirovini i ljubavi vašeg života više nema? Gdje onda idete i što radite? To je dilema s kojom se suočava Ben Whittaker, glavni lik novog filma „Pripravnik". Oskarovci Robert De Niro i Anne Hathaway oduševit će vas u zabavnoj priči o pripravniku modnoga časopisa kojega glumi upravo De Niro

intern_film_cijela

Filmovi redateljice Nancy Meyers poznati su po zabavnom, dirljivom i iskrenom prikazu romantičnih odnosa – od udvaranja do braka, razvoda i onoga što dolazi poslije. U njezinim filmovima naglasak je na prijateljstvu između likova i taj odnos je u središtu filma "Pripravnik."

intern_film_cijela1

Glavni lik ove otkačene komedije je Robert De Niro koji glumi Bena Whittakera, 70-ogodišnjeg udovca koji otkriva da mirovina i nije tako zabavna pa iskorištava priliku da se vrati u igru i postaje viši pripravnik za modnu web stranicu koju je utemeljila i vodi Jules Ostin (Anne Hathaway).

No nije Ben sasvim slučajno zalutao upravo u svijet mode — uvijek besprijekorno odjeven, inspirira svoje mlade kolege da iskoče iz majica i traperica i posvete vi­še pažnje svom izgledu. Ipak, razlika u godinama donosi urnebesno smiješne si­tuacije kada se Ben nađe u svijetu mladih u kojem gotovo nema papirologije, na posao se smije odijevati opušteno, gdje ljudi koriste Facebook, a ne telefonske imenike, gdje twitter zamjenjuje razgovor, a emotikoni prave osjećaje.

intern_film_cijela2

Scenarij i režiju „Pripravnika" potpisuje za Oscara nominirana i nagrađivana redateljica Nancy Meyers (It's Complicated, Something's Gotta Give, Private Benja¬min). Njezini su filmovi poznati su po zabavnom, dirljivom i iskrenom prikazu ljudskih odnosa, a naglasak je na prijateljstvu između likova, što je također u središtu ovoga filma.
Pripravnik nam u kina stiže 24. rujna u distribuciji Blitz film i video.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.