Vrhunski dizajnirani, user-friendly, praktični i s odličnim omjerom cijene i kvalitete, Xiaomi pametni telefoni iz serije Redmi Note 12 odličan su odabir za sve koji žele moderan i koristan gadget lijepog izgleda, ali i vrhunskih performansi po pristupačnoj cijeni. Na testiranje nam je u redakciju stigao Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G pa s vama dijelimo svoja iskustva

Redmi Note 12 Pro 5G

Nova Xiaomi Redmi Note 12 serija donosi značajna unaprjeđenja značajki koje su korisnicima iznimno važne. Ova unaprjeđenja odnose se prije svega na sustav kamera, životni vijek baterije, brzinu punjenja baterije te dizajn koji je prilagođen korisniku. S ovim uređajem najviše će biti oduševljeni pripadnici Z generacije, ali i nama malo starijima ovi pametni telefoni donose sve što nam je potrebno. Uglavnom posebno će mlada generacija rođenih digitalaca itekako uživati u vrhunskoj kvaliteti i performansama po pristupačnim cijenama.

Redmi Note 12 Pro 5G

KAMERA

Redmi Note 12 Pro 5G

Redmi Note 12 Pro 5G, nudi izuzetno iskustvo fotografiranja zahvaljujući moćnom IMX766 senzoru s OIS-om, ultra širokokutnim i makro kamerama za impresivne fotografije čak i u uvjetima lošeg osvjetljenja. Tako da će vizualni sadržaj i noću biti vrhunske kvalitete. Zahvaljujući moćnim AI software algoritmima, povećanim brzinama procesuiranja fotografije i korisnim dodacima zahvaljujući kojima će fotografije izgledati savršeno, korištenje Redmi Note 12 Pro 5G uređaja pružit će korisniku cjelovito iskustvo. Nama u uredu također je iznimno važno da kamera savršeno funkcionira u sklopu denvnog funkiociranja i fotografiranja proizvoda za klijente – proizvodi izgledaju prekrasno čak i na prigušenijem svjetlu, a boje ostaju žive i dinamične.

Redmi Note 12 Pro 5G

EKRAN, BATERIJA I PUNJENJE

Redmi Note 12 Pro 5G oduševit će korisnike svojim jasnim i živopisnim 120Hz Flow AMOLED zaslonima te podrškom za Dolby Vision® i Dolby Atmos®. Zajedno sa svojim fleksibilnim P-OLED materijalima koji omogućuju tanje okvire, omogućeno je vrhunsko i cjelovito vizualno iskustvo. Brzo punjenje uz Redmi Note 12 Pro 5G i 5,000mAh bateriju osigurava dulji vijek dnevnog korištenja uređaja čak i kada korisnik cijeli dan konzumira sadržaj. Osim toga, zahvaljujući MediaTek Dimensity 1080 procesoru visokih performansi korisnici će moći ugodno i pouzdano koristiti 5G performanse.

Redmi Note 12 Pro 5G

Uživanje u ugodnim i impresivnim performansama svaki dan je zagarantirano!

Dizajn uređaja je moderan i elegantan (boje pametnih telefona prekrasne!), a s obzirom na omjer cijene i kvalitete ovo je mobitel koji će svaki pripadnik generacije Z poželjeti odmah imati. S razlogom! U vremenu kad volimo stvarati sadržaj za drušvene mreže i dok nam je iznimno važno korištenje fotografija i videa kako bismo prikazali svoju svakodnevnicu, ovaj uređaj donosi fenomenalne mogućnosti u ostvarivanju upravo tih ciljeva. S druge pak strane, upravo aktivnost korištenja podrazumijeva iznimno dobru bateriju i brzo punjenje, u čemu Redmi Note 12 Pro 5G prednjači pred konkurencijom.

Redmi Note 12 Pro 5G

Redmi Note 12 Pro 5G bit će dostupan u memorijskoj varijanti 6+128 GB po cijeni od EUR 399 u sljedećim bojama: Midnight Black, Polar White, Sky Blue. Od 11. do 14.4. uređaj će se moći pronaći po sniženoj cijeni od EUR 329.

www.xiaomi.com.hr

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.