Zagreb je dobio još jednu predivnu concept trgovinu Selectedd, koja premium ponudom, kao i interijerom, čini jedinstveni spoj galerije, knjižare i dizajnerske trgovine. U predivnom prostoru čekaju vas mnoge divote kojima nećete odoljeti -  od poznatih skandinavskih, ali i japanskih brendova do printeva crteža najvećih imena francuskog dizajna, ali i najboljih časopisa i dizajnerskih knjiga 

selectedd ratkajev

Selectedd u Ratkajevom prolazu na broju 10 nova je concept trgovina koja premium ponudom, kao i interijerom, čini jedinstveni spoj galerije, knjižare i dizajnerske trgovine. Posebnost nove lokacije, kako ističe vlasnica Nives Borko, je dolazak u tako zvani design district. Druga Selectedd trgovina se po estetici, funkciji, beskompromisnoj kvaliteti i održivosti prirodno uklopila u atmosferu i ponudu dizajnerskog djela grada. 

selectedd concept store

Obje trgovine povezuje jedinstveni izbor brendova

Selectedd u Preradovićevoj 32 u dvorištu donosi veći izbor brendova, dok su oni u Ratkajevom prolazu 10 pomnije odabrani. „Za novu lokaciju odabrala sam najtraženije predmete iz Selectedd ponude kojima sam pridružila posebne brendove poput japanskog brenda Hibi, časopisa Storied koji se bavi japanskom kulturom te korejski brend Slow Pharmacy".

selectedd concept store

Veliki izbor crteža Ronana Bouroulleca i Nathalie du Pasquer

Od premium brendova, u Ratkajevom prolazu moći će se nabaviti print crteži francuske umjetnice Nathalie du Pasquier i Ronana Bouroulleca, najveće ime francuskog dizajna. Inače, Bouroullec crteži nastali su tehnikom intuitivnog crtanja i inspirirani su nadrealizmom.

selectedd concept store

Selectedd ostaje vjeran skandinavskim brendovima

Iako je Selectedd u Ratkajevom prolazu 10 manje kvadrature od Selectedda u Preradovićevoj 32 u dvorištu, obje lokacije ostat će vjerne skandinavskim brendovima. „Od brendova koje već imamo u ponudi su danski Frama, Moebe; potom švedski Sjöstrand i Transparent, australski Huskee, britanski Ilex Studio te pomno odabrani izbor knjiga vrhunskih izdavača poput Phaidona i Gestaltena na temu arhitekture, dizajna, interijera, putovanja, gastronomije i slow lifestylea“, istaknula je Nives Borko.

selectedd ratkajev

Najbolji izbor časopisa i dizajnerskih knjiga u Zagrebu

Selectedd zasigurno u ponudi ima najbolji odabir časopisa. Uz već poznate časopise poput Kinfolka, Cereala, New Era magazina, Ark Journala, Drifta i Milk Decorationa – proširen je izbor i na Milk Magazine, OpenHouse, Storied, Handverk, dok će se u budućnosti moći nabaviti Apartamento i mnoštvo drugih. Kako Selectedd voli slow način putovanja, među prvima u Europi u ponudi ima i knjigu Kinfolk Travel, a tu su i genijalni vodiči za ljubitelje dizajna Travel Colours i Pettite Passport, kao i španjolski brand za putni assessor – Ostrichpillow. 

selectedd concept store

Do kraja godine Selectedd će na obje lokacije, kao i web shopu, pripremiti različita iznenađenja. Do tad, posjetite obje adrese i uživate u jedinstvenoj ponudi koju je Selectedd otkrio Zagrebu.

selectedd concept store

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.