Prva konferencija koja slavi ženske vještine vodstva u petak, 25. siječnja, u 9 sati otvara svoja vrata u Cinestar Branimir Centru. U osam sati inspirativnog programa čak 500 sudionika dobit će odgovore na neka od glavnih pitanja današnjice o budućnosti uspješnog poslovanja

konferencija

Kako koristiti ženske vještine bez straha da ćemo u poslovnom svijetu biti percipirane kao "slabe" ili "preemotivne"? Imamo li jednake prilike za razvoj na radnim mjestima ili su naše prilike i dalje uokvirene predrasudama i tradicionalnim ulogama žena u društvu? - samo su neke od tema koje će zasigurno potaknuti interakciju, ne samo između govornica i govornika već i samih sudionika konferencije. Osim procjene trenutnog stanja na tržištu, konferencija će se baviti i temom stvaranja budućih lidera u težnji da iznese preporuke što kao društvo možemo napraviti da bismo omogućili što bolje uvjete za razvoj budućih lidera, od obrazovnog sustava do radnih mjesta i kvalitetno provedenog slobodnog vremena.

konferencija

"Porast konferencije sa prošlogodišnjih 100 na ovogodišnjih 500 sudionika samo je potvrda koliko je potrebno da se kao društvo bavimo više ovakvim temama. Veseli me da u razvoju svijesti o ženskim vještinama vodstva pratimo globalne trendove i da smo okupili istinske lidere s impresivnim rezultatima u poslovnom svijetu, ali i dobrim praksama upravljanju mladim talentima, koje su našem tržištu sve potrebnije. Vjerujem da će svatko od posjetitelja s ove konferencije izaći bogatiji za nova znanja i osjetiti poticaj za stvaranje promjena na svojim radnim mjestima", poručila je organizatorica konferencije, Tanja Džido, vlasnica portala i agencije Shhhefica.

Novost na ovogodišnjoj konferenciji biti će i službena mobilna aplikacija za Android i iOS uređaje čiju izradu potpisuje domaća IT tvtka Mangonel, a nakon službenog dijela, sudionici će moći povezati se s vodećim imenima u poslovnom svijetu tijekom sat vremena networkinga u lobbyju Cinestara uz poznatog DJ-a Joe2Shine.

Važnost konferencije su prepoznali mnogobrojni sponzori i partneri, kojima se nedavno pridružila i Zagrebačka banka, Hrvatska turistička zajednica, modni brend Comma i Zvona catering. Podršku konferenciji pružili su sponzori Somersby, Nivea, Jana, Lancome, Nestle, Bosch, Grawe te medijski partneri Nova TV, Enter Zagreb, Grazia, She.hr, Collage, Femina.hr, Super1, JaTrgovac, Stilueta i ICT Business.

Informacije i detalje o programu i govornicima: www.conference.shhhefica.com.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.