Relaksirajuću atmosferu otoka vitalnosti, premium ponudu i uslugu na razini 5 zvjezdica uvale Čikat, kao i vrhunsku SPA Clinic te stručno medicinsko osoblje i terapeute, ove je godine prepoznao i ugledni britanski magazin Tatler koji je hotel Bellevue, iz portfelja Lošinj Hotels&Villas, uvrstio na listu 101 najboljih i najljepših hotela na svijetu

bellevue, lošinj

Dodatnu potvrdu Lošinja kao poželjne svjetske turističke destinacije donio je britanski Tatler magazin, dodijelivši lošinjskom hotelu Bellevue zasluženo mjesto među najboljim europskim i svjetskim hotelima. Naime, samo riječi hvale ovaj je prestižni magazin imao za hotel Bellevue, prvi lošinjski hotel s 5 zvjezdica, kojeg je u svom posebnom prilogu „Tatler Travel Guide 2016" uvrstio na listu najboljih hotela na svijetu, a sam Lošinj opisao kao najljepšu ljetnu destinaciju.

bellevue, lošinj

„Biti na listi najboljih hotela ovog svjetski poznatog časopisa, koji je hotel Bellevue svrstao uz bok najelitnijih svjetskih hotela, doživljavamo kao izniman uspjeh i potvrdu dobre poslovne filozofije i izuzetnog rada svih djelatnika Jadranka Grupe. Ovakva međunarodna priznanja, osim što potvrđuju poziciju Lošinja na svjetskoj turističkoj karti, velik su poticaj da nastavimo s kontinuiranim unapređenjem usluge i ponude grupacije Lošinj Hotels & Villas i cjelokupne grupe Jadranka." - istaknuo je Goran Filipović, član Uprave Jadranka Grupe.

Podsjećamo, hotel Bellevue u cijelosti je obnovljen 2014. godine. Novi hotel Bellevue predstavlja pravu oazu hedonizma za sve ljubitelje zdravog odmora s 5 zvjezdica. Posvećenost detaljima oduševljava jer se odražava kroz nenametljivu udobnost, a prirodna lakoća uživanja dolazi do izražaja u svakom kutku hotela, ponajviše u elegantnoj SPA Clinic.

bellevue, lošinj

Birani kozmetički preparati, koji dolaze iz najboljih svjetskih laboratorija, veliki izbor posebno osmišljenih rituala za ljepotu i zdravlje, kao i sinergija drevnih vještina i modernih medicinskih dostignuća, odlike su SPA Clinic Hotela Bellevue, koja sa svojim jedinstvenim SPA konceptom, podiže na novu dimenziju brigu o sebi i nezaboravno provedeno vrijeme. 2015. godine hotel Bellevue je dobio nagradu Global Wellness Travel Awards za najbolju spa i wellness ponudu, čime je postao prvi hotel u Hrvatskoj koji je dobio tu prestižnu međunarodnu nagradu.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.