Poznati brend dizajnerskog nakita uoči Valentinova otvara svoju novu poslovnicu u City Centru One West. U pomno osmišljenom interijeru naglasak je na nakitu, a stilski prijedlozi ljubaznih savjetnica uvest će vas u svijet ovog originalnog brenda dizajnerskog nakita

iva viljevac city center one west

Dizajnerica Iva Viljevac Toš, inspirirana bezvremenskom jednostavnošću i elegancijom, stvorila je omiljeni domaći brend modnog nakita po mjeri moderne žene i djevojke. Uz svim dragim kupcima njezina nakita već poznatu lokaciju u Petrinjskoj 33, od 10. veljače, u prizemlju City Centera One West, čeka vas potpuno drugačije iskustvo kupovine. U ugodnom ambijentu novootvorene poslovnice, stilski prijedlozi ljubaznih savjetnica uvest će vas u svijet originalnog brenda dizajnerskog nakita.

iva viljevac city center one west

Cijeli koncept uređenja nove poslovnice osmislila je arhitektica Matea Rajčić, čiji je primarni zadatak pri projektiranju interijera bio prenijeti priču koja se krije iza dizajnerskog nakita Ive Viljevac na sam prostor, kao vizualna refleksija suštine i identiteta brenda. Tako minimalizam, sofisticiranost i jednostavnost postaju glavne vodilje, a prostor priča priču o - nakitu.

iva viljevac city center one west

Nakit nosi glavnu ulogu i fokus u prostoru, a sve ostalo služi kao pozadina koja će ga dodatno istaknuti, istodobno dajući toplu i ugodnu atmosferu kupcima. Iz tog razloga, korištene su čiste linije i forme, obogaćene umirujućim bojama i nježnim teksturama. Dio trgovine s izložbenim nakitom naglašen je snažnom igrom zidnih niša – kontrastnim lukovima te bojom. 

iva viljevac city center one west

Duboka i elegantna nijansa zelene boje preuzeta je iz trgovine u Petrinjskoj, čime se slijedi estetska prepoznatljivost brenda. Velika pozornost pridana je osvjetljenju, pa tako blaga i decentna ambijentalna rasvjeta "omekšava" čiste i stroge minimalističke linije te pruža topao i prijateljski ugođaj.

iva viljevac city center one west

Minimalističkim pristupom, ali s osobitim naglaskom na finim detaljima, Iva Viljevac kreira ručno izrađen nakit od 925 srebra i čelika prikladan za brojne prilike. Kolekcije bazičnih komada nakita možete nositi svaki dan i u posebnim prigodama. Decentan nakit savršen je sam za sebe, a lako se stilizira s drugim komadima nakita čineći zanimljiv slojevit look. Poklonite sebi ili dragoj osobi ovaj jedinstven nakit u koji ćete se zaljubiti.

Istražite više na online shopu www.ivaviljevac.com, koji uskoro također dobiva novo ruho, a za inspiraciju posjetite službeni Instagram i Facebook profil.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.