Da je dom odavno prestao biti samo mjesto stanovanja odavno je poznato. Danas su dom, njegovo uređenje i atmosfera odraz osobnog identiteta vlasnika i njegova osobna duha. Učiniti svoj dom pravom oazom ugodnog i lijepog kojem se uvijek rado vraćamo od sada je moguće uz Staklarnu Rogaška. Ljubav između Zagreba i Staklarne Rogaška oduvijek je uzajamna, a njihova vrata ponovno su otvorena za sve ljubitelje vrhunskog kristala

rogaska

Mara Bratoš, Nataša Janjić i Petra Kurtela

Staklarna Rogaška vrhunski je spoj tradicije, umjetnosti i strasti koji traje više od 350 godina. U tradiciju su utkali znanja starih majstora, a otvorenošću prema novim tehnologijama udahnuli su suvremen dizajn koji danas osvaja sve generacije. U potrazi za novim oblicima u Staklarni Rogaška pomiču granice i otkrivaju nove materijale kako bi svima uvijek pružili neočekivano iskustvo.

rogaska

Ivana Šundov

Staklarna Rogaška tvornica je u kojoj se proizvode, graviraju, pjeskare, oslikavaju, rezbare i ukrašavaju proizvodi od kristala. Staklarstvo je u Rogašku Slatinu došlo još u 16. stoljeću, a danas je razvoj staklarstva i njegova proizvodnja usko povezana i s turizmom. Na dnevnoj bazi ova staklarna proizvede 30 tona proizvoda od kristala i više od osam milijuna tona na godišnjoj razini.  Staklarna Rogaška čak 95 posto svoje proizvodnje izvozi i prva su tvrtka s prostora bivše Jugoslavije koja je imala showroom u New Yorku na aveniji Madison.

rogaska

Rita Rumora

U bogatom asortimanu Staklarne Rogaška mogu se pronaći darovni program poput kristalnih vaza, svijećnjaka, posuda, okvira za slike, vinski program koji nudi vrhunske kristalne čaše čaše koje će ljubiteljima vina pružiti novu dimenziju uživanja u vinu te barski program s besprijekornom izradom za uživanje u opuštenim trenutcima.

rogaska

Mara Bratoš, Zora Bjelousov

Svi ljubitelji kristalnih predmeta za dom dobit će priliku da iz bogatog asortimana Staklarne Rogaška odaberu detalje koje stilski daju osobni pečat vašem prostoru. Staklarna Rogaška prilikom kreiranja svojih linija vodi se idejom kako uređenje doma nikad nije i nikad ne može biti do kraja dovršeno već se mijenja sukladno osobnim željama i osjećajima osoba koje u njemu borave.

Staklarna Rogaška svojim suvremenim pristupom dizajniranja kristalnih proizvoda postavlja nove standarde izrade kristalne materije. Svojim jasnim i čistim linijama u prvi plan postavlja čistoću i kvalitetu kristala. Predmeti za dom suvremeni su, a opet klasični i tradicionalni, nenametljivo ostavljajući svakome mogućnost da se kroz njih izrazi na sebi jedinstven način.

rogaska

Mirjana Mikulec

rogaska

Kristina Bangoura

Novootvoreno prodajno mjesto Staklarne Rogaška nalazi se na adresi Trg žrtava fašizma 3

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.