Već je nakon prvog vikenda prikazivanja veliki filmski hit u Hrvatskoj pogledalo je 21.149 gledatelja (146.220,25 eura), što je do sada uvjerljivo najjače otvaranje filma ove uspješne akcijske franšize, kao i najbolje otvaranje filma ove godine

john wick 4 kino hit

Najnoviji nastavak iznimne akcijske franšize, koja je započela 2014. godine prvim filmom John Wick, i ovaj je put oduševio publiku koja je poželjela opet vidjeti Keanua Reevesa u punom akcijskom izdanju. Novi kino hit kompanije Lionsgate, u distribuciji Blitz filma, već nakon prvog vikenda prikazivanja u domaćim kinima ruši rekorde na kino blagajnama. U Hrvatskoj je "John Wick 4" do sada pogledalo ukupno 21.149 gledatelja, sa zaradom od 146.220,25 EUR, što je daleko najbolje otvaranje filma ove godine! "John Wick 4" ovim iznimnim rezultatom na domaćim kinoblagajnama bilježi i rekordno otvaranje ove uspješne akcijske franšize.

john wick 4 kino hit

Dobivši kultni status zbog svog studioznog pristupa klasičnim borilačkim vještinama i pucnjavi, globalni uspjeh filma stavio je pred producente neizbježno pitanje: Što napraviti ovaj put? Za Reevesa je odgovor bio vrlo jasan: još više neprestane akcije, širi opseg i dublji uvid u unutarnje borbe glavnog lika.

john wick 4 kino hit

"John Wick 4" je nastavak koji će zasigurno proširiti horizonte, a Keanu Reeves je impresivno ponovio ulogu plaćenog ubojice koji se vraća u opaki svijet koji je ostavio iza sebe kako bi pronašao način kako zauvijek poraziti High Table – vijeće dvanaestorice zločinačkih šefova koji vladaju najmoćnijim organizacijama kriminalističkog podzemlja te koje nudi više milijuna dolara za Wickovu glavu.

john wick 4 kino hit

Pridružuju mu se prvi put akcijska zvijezda i majstor borilačkih vještina Donnie Yen kao Caine, Wickov dugogodišnji prijatelj koji ga mora izdati kad High Table zaprijeti članu njegove obitelji, Bill Skarsgård kao Marquis, sadistički izaslanik High Tablea, Hiroyuki Sanada, još jedna velika akcijska zvijezda i majstor borilačkih vještina, kao Shimazu, još jedan Wickov prijatelj i vlasnik hotela Continental u Osaki, Shamier Anderson kao Tracker, koji je u lovu na Wicka, kao što to sugerira i njegovo ime, Rina Sawayama kao Akira, Shimazuova kći i concierge njegovog hotela, te borilačka zvijezda Scott Adkins kao Killa, plaćeni ubojica čija nova meta je upravo Wick.

john wick 4 kino hit

Film je i ovaj put režirao Chad Stahelski, dok su za scenarij zaslužni Shay Hatten i Michael Finch. Keanu Reeves, Louise Rosner, David Leitch i Michael Paseornek su izvršni producenti filma.

john wick 4 kino hit

"John Wick 4" u distribuciji Blitza pogledajte u najboljim kino formatima – IMAX, 4DX, Gold Class, eXtreme, te u ostalim kinima već danas. Hoće li ovoga puta biti provod ili sprovod? Glavno je pitanje filma "John Wick 4", stoga požurite po svoju kino ulaznicu na www.cinestarcinemas.hr.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.