Dan zaljubljenih je tu da nas podsjeti na važnost iskazivanja ljubavi onima koje najviše volimo. Najromantičniji način za to i neizostavan klasik je cvijeće - poklon kojim ćete iskazati osjećaje i uljepšati taj predivan dan pun ljubavi

js atelier

Približavamo se najromantičnijem danu u godini i sve već miriše na ljubav. Ako ovog Valentinova želite izaći iz okvira i pokloniti nezaboravan poklon svoju dozu inspiracije možete sigurno naći u ponudi cvijeća i već prepoznatljivih cvjetnih konova JS Ateliera.

js atelier

Cvjetni kon, originalni cvjetni poklon u novom trendy chic pakiranju osmislio je tim JS Ateliera. Kon je na veliku radost tima JS Ateliera postao neizostavan poklon na listi želja mnogih djevojaka i žena. Za Valentinovo 2019 JS Atelier napravio je mali redizajn već poznatog kona ne želeći puno mijenjati koncept koji se pokazao odličnim.

js atelier

U novoj liniji uz crnu boju, možete odabrati i novu nježno pastelnu roza boju. Također, za ovogodišnje Valentinovo uz kon u ponudi  JS Ateliera možete naći i predimenzionirane impresivne bukete koje predlažemo ukoliko uistinu želite impresionirati svoje drage osobe nečim novim i pokloniti im uistinu poseban dar.

js atelier

Ako pak niste sigurni u vaš izbor prepustite se u ruke JS Atelier tima koji će vam pomoći i dati idealan prijedlog. Sve cvjetne poklone možete pogledati na http://jsatelier.hr/dostava-cvijeca.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.