U suradnji Rooftop Laterala i Miva galerije vina, predstavljeno je proljetno ruho Veuve Clicquot Champagne bara na 26. katu zagrebačkog "rooftopa"

rooftop lateral

Oaza zelenila, odlična atmosfera i prekrasan pogled na grad Zagreb, pitate se gdje je to? U popularnom VMD kvartu, Rooftop Lateral s vrtnim ambijentom i s jedinstvenim pogledom na metropolu privukao je mnoge koji su već prošle godine uživali u bogatom programu, odličnim koktelima i ljubaznom osoblju.

rooftop lateral

S proljećem stigao je i ove godine na isto mjesto, na 26. kat zagrebačkog "rooftopa", proljetni program Veuve Clicquot Champagne Bar gdje ćete moći uživati u prekrasno uređenom prostoru, odličnoj atmosferi i mjehurićima šampanjca Veuve Clicquot, uz tradicionalni Veuve Clicquot Brut, u ponudi će se naći i  Veuve Clicquot Rosé te Veuve Clicquot Rich, ali  svakako uživati će se i uz ostalu bogatu ponudu Rooftop Laterala, velikom izboru vrhunskih vina, prosecca te raznih koktela.

rooftop lateral

Sve navedeno sasvim je dovoljan razlog da se uputite u Veuve Clicquot Champagne Bar na Rooftop Lateralu koji će službeno započeti raditi od utorka, 23.travnja, 2019.

rooftop lateral

rooftop lateral

rooftop lateral

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.