Poznati slovenski brend Babushka Boutique otvorio je svoju prvu trgovinu u Zagrebu, u centru grada. Vjerni filozofiji da život ne treba biti toliko ozbiljan te da svi trebamo zadržati nešto dječje u sebi, ovaj divni concept store očarat će vas svojom ponudom – od predmeta za kućanstvo, i lifestyle proizvode do ručno izrađenog nakita i posebne kolekcije za djecu i muškarce. A Božić samo što nije! 

babushka koncept store zagreb

Vodeći concept store u Sloveniji uspješno posluje već devet godina, a veliki uspjeh doživio je i njihov webshop u Hrvatskoj. Nakon Hrvatske, svoje trgovine planiraju otvoriti i u drugim europskim gradovima. U povodu otvorenja, svaki kupac je dobio i poklon iznenađenja, čime je ovaj concept store potvrdio koliku pažnju posvećuje važnosti darivanja.

babushka koncept store zagreb

Babushka Boutique cijeni i istinski podržava jedinstven dizajn, domaće i svjetske dizajnere te rukotvorine izrađene s puno ljubavi koja se prenosi na kupca. Glavni zadatak ove zaista posebne trgovine je usrećiti svakoga tko uđe, što im svakodnevno i uspijeva proizvodima koji pričaju posebne priče.

babushka koncept store zagreb

Prema riječima idejne začetnice, Neve Bajc, Babushka Boutique istinski cijeni i vrednuje jedinstveni dizajn te predstavlja mjesto koje podržava lokalne dizajnere. Osim toga, Babushka vjeruje da život ne treba biti toliko ozbiljan te da svi trebamo zadržati nešto dječje u sebi. Neva je posebno istaknula da su oni sretna tvrtka s pozitivnim pogledom na život.

babushka koncept store zagreb

"Izuzetno me veseli što smo otvorili trgovinu u Zagrebu jer će sada svi koji su nas posjećivali u Ljubljani dobiti priliku da nas posjete kada god to požele. Veselimo se novim izazovima i spremni smo za njih. Ovim putem zahvaljujem svima koji podržavaju naš rad", izjavila je Neva.

babushka koncept store zagreb

Babushka Boutique u svojoj ponudi ima jedinstvene predmete za kućanstvo, razne kreativne planere, inspirativne kartice, dizajnirane poklone, lifestyle proizvode, ručno izrađeni nakit i dječje proizvode. Iako su većinom žene ljubiteljice ovog brenda, Babushka posebnu kolekciju ima samo za muškarce. Ponudu svaki tjedan nadopunjuju i uvijek iznova otkrivaju nove dizajnere čije proizvode s veseljem izlažu.

babushka koncept store zagreb

Za sve novosti možete pratiti njihove društvene mreže Facebook i Instagram.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.