Prvi LEGO® Certified Store u Hrvatskoj napokon je otvorio svoja vrata u Zagrebu. Pred nekoliko tisuća najzagriženijih ljubitelja LEGO® kockica, naša je poznata operna pjevačica Sandra Bagarić svečano otvorila trgovinu

lego store hrvatska

„LEGO® je mojem domu prisutan već godinama, zahvaljujući mojim sinovima koji su od malih nogu upravo uz LEGO® razvijali svoje vještine, motoriku i kreativnost. Kako su moji dečki rasli, tako su im se mijenjali i interesi, ali ljubav prema LEGO® kockicama je ostala. Stoga mi je jako drago što ćemo od sada to izvorno LEGO® iskustvo moći doživjeti ovdje kod nas.", istakla je prilikom otvorenja Sandra Bagarić, promotorica branda, koja je simboličnim činom potezanja zavjese i formalno otvorila LEGO® Certified Store.

lego store hrvatska

Kupcima su se tako otvorila vrata LEGO® svijeta na više od 150 kvadratnih metara prostora u Arena Centru u Zagrebu. Na policama trgovine se nalaze LEGO® DUPLO® za najmanje graditelje, koji pruža sigurnost i potiče na razvoj djece već od godinu i pol starosti. LEGO® Friends setovi su namijenjeni za manje i veće curice, LEGO® Chima za ljubitelje svijeta fantazije, a LEGO® Creator onim vještim graditeljima, koji žele iz jednog seta sastaviti više modela uz neke ekskluzivne linije, poput LEGO® Architecture i LEGO® Technic za arhitekte, inženjere te kompleti LEGO® Star Wars za ljubitelje legendarnih Zvjezdanih ratova Georgea Lucasa.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.