Luka Nižetić prošloga je tjedna predstavio svoj najnoviji singl i video spot "Ae" kojim je proslavio kraj izolacije i ulazak u ljeto. Tom prigodom snimio je i niz promotivnih fotografija na kojima je predstavio svoj idealan ljetni stayling uz komade iz najnovije kolekcije domaćeg modnog brenda Sheriff & Cherry

sheriff and cherry i luka nizetic

Luka na fotografijama, snimljenim u njegovoj ljetnoj oazi na otoku Visu, nosi modele iz najnovije Sheriff & Cherry EDITION 1 kolekcije za ljeto 2020 godinu. Riječ je o kimonu, muškoj tunici s kapuljačom te kompletima kratkih hlačica i košulja s upadljivim bojama i motivima sidra, brodskog užeta, nautičkih zastava te s nezaobilaznim "flintstones" uzorkom. Svi modeli izrađeni su od laganog organskog pamuka tzv. poplina.

sheriff and cherry i luka nizetic

Naravno, Luka je oči od sunca (i znatiželjnih pogleda) skrio prepoznatljivim Sheriff & Cherry sunčanim naočalama iz najnovije serije Capitano koje karakterizira simbol isprepletenog zlatnog brodskog užeta na sredini okvira te visokokvalitetne organske leća koje vjerno dočaravaju vrhunsku kvalitetu svih Sheriffovskih modela. Ukratko, Luka je na fotografijama predstavio idealne stylinge i kombinacije za zabavno, bezbrižno i šareno ljeto koje je pred nama! Sheriff&Cherry kolekcija za ljeto bez granica i stresa odlično su uklopila u cijelu "Ae" priču, osobito zbog njezina značenja.

sheriff and cherry i luka nizetic

"Riječ je o jedinstvenoj splitskoj uzrečici koja ovisno o kontekstu u kojem se sugovornici nalaze, tonalitetu i gestikulaciji pri izgovoru može predstavljati različite emotivne i komunikativne reakcije, od čuđenja, potvrde, ushićenja, ravnodušnosti ili pitanja, što je svakako stavlja u jedan od niza fenomena Dalmacije", pojasnio je Luka.

sheriff and cherry i luka nizetic

Osim na fotografijama koje prate izlazak singla "Ae" Luka se u modelima iz Sheriff&Cherry kolekcije pojavljuje i u originalnom i tehnički zahtjevno izvedivom video spotu za koji je zaslužan talentiran i hvaljen redatelj mlađe generacije Dinko Šimac.  A već je na prvi pogled očito kako je jedinstven i određeni retro štih Sheriff & Cherry kolekcije uvelike pridonio finalnom video rezultatu.

sheriff and cherry i luka nizetic

Sheriff & Cherry je prije nekoliko dana predstavio svoju ovoljetnu kolekciju EDITION 1 kroz kampanju za koju je zaslužna španjolska Kate Bellm. Svi modeli iz najnovije Sheriff & Cherry kolekcije EDITION 1 dostupni su na www.sheriffandcherry.com.

 

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.