Tijekom cijele ove godine slavimo 10. rođendan portala Femina.hr te iako vas prekrasnim proizvodima darujemo svakoga ponedjeljka (već punih 10 godina, bez iznimke i stanke), odlučili smo imati i niz posebnih darivanja "10 za 10" - 10 znakova pažnje za 10 čitateljica. Pratite nas jer ćemo vas svako malo iznenaditi nečim lijepim, slatkim i korisnim. Ovoga ponedjeljka počinjemo, i to s 10 personaliziranih visokokvalitetnih i luksuznih Femina.hr kemijskih olovaka u metalik fuksija nijansi za naših 10 čitateljica

femina kemijske

Deset čitateljica na poklon dobiva svaka svoju personaliziranu Femina.hr kemijsku olovku, realiziranu u suradnji s tvrtkom Ulica snova. Dobitnice su:

LILI JOSIPOVIć, ĐURđEVAC

TEA JAGAčIć, VOLODER

IVANA GABELIC, SPLIT

SANDRA KOVAč, ČAKOVEC

SMILJANA TUDOR, SPLIT

TIHANA GARIć, BJELOVAR

IVANA VAROVIć, KOPRIVNICA

PAULA DUNDA, SPLIT

PETRA HORVAT, ZAGREB

CLAUDIA LERATIć, ZAGREB

Tijekom dana mnogi od nas neprestano nešto zapisuju i drže kemijsku olovku u ruci - kemijska je jedan od najkorištenijih predmeta u uredu, na fakultetu, u školi, na sastanku... Iako živimo u doba digitalne tehnologije i pametnih telefona, ipak i dalje neprestano nešto zapisujemo. Imajte uvijek uza se svoju omiljenu kemijsku koja vas podsjeća na vaš najdraži portal, kojeg volite pročitati uz kavu ili na pauzi. Kemijske olovke Femina.hr realizirane su samo za ovu priliku u suradnji s tvrtkom Moj planer, visoke su kvalitete, u metalik fuksija nijansi, s laserskim printom. Uživajte uz njih u zabilježavanju svojim malih obveza, misli i planova. Voli vas vaša Femina.hr!

femina kemijske

femina kemijske

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.