Vrijeme blagdana je poznato kao vrijeme darivanja, vrijeme radosti, ali i vrijeme stresa kojem smo izloženi zbog dodatne užurbanosti i želje da sve bude savršeno. Upravo kroz svoj motiv „Little Frida", dizajnerica Etna Maar - Andrijana Subotić Pjajčik - liku Fride Kahlo, koji koristi na svojim tunikama, majicama, nakitu i torbama, udahnula je novi život. Izrađena je i mala „lutkica za živce" punjena lavandom koja će na vas djelovati smirujuće i opuštajuće

little frida lutkice za živce

„Lutkica za živce", zahvaljujući prekrasnom mirisu lavande umirit će vas, ublažit će stres, osloboditi vas depresije, migrena, napetosti i umora. Ove blagdane darujte originalno, darujte „lutkicu za živce" i izmamite osmijeh svojih najmilijih. Lik ''Little Frida'' nastao je kao ideja za dječju kolekciju prikazanu u travnju na KidsFashion Weekendu i predstavlja dizajneričin doživljaj lika poznate slikarice Fride Kahlo.

little frida lutkice za živce

Lik Fride kao djevojčice naslikao je specijalno za Etnu Maar akademski slikar Zoran Šimunović. Iz te priče nastali su kasnije i proizvodi za ''odrasle'' djevojčice – tunike, majice, nakit i torbe. Kao zanimljiv i praktičan poklon  za predstojeće blagdane lansirana je i lutkica ''za živce '', koja osim što vam izmamljuje osmijeh na lice, bit će vaš najsmireniji suputnik.

little frida lutkice za živce

Lutkica za živce dostupna je u Ilici 82 i putem Etna Maar web shopa.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.