Kritički hvaljeni globalni blockbuster kući je odnio sedam Oscara uključujući onaj za najbolji film, najboljega glumca i najboljeg redatelja. Uspjeh dolazi nakon što je film u veljači nagrađen sa sedam nagrada BAFTA, uključujući najbolji film, glavnoga glumca i redatelja

oppenheimer oscari 2024

Nakon što je zaradio 952 milijuna dolara u globalnim kino blagajnama i bio ovjenčan s najvišim ovogodišnjim priznanjima u filmskoj industriji, osvojivši sedam nagrada Oscar® i sedam nagrada Britanske akademije za film i televiziju (BAFTA), Oppenheimer, s Cillianom Murphyjem, dobitnikom nagrade Oscar, u ulozi J. Roberta Oppenheimera i Emily Blunt u ulozi njegove supruge, biologinje i botaničarke Katherine Kitty Oppenheimer, bit će dostupan za streamanje ekskluzivno na usluzi SkyShowtime od 21. ožujka.

oppenheimer oscari 2024

Napisan za veliki ekran i u režiji dobitnika nagrade Oscar Christophera Nolana, Oppenheimer uvlači publiku u um teorijskog fizičara J. Roberta Oppenheimera, čiji je važan rad na poziciji direktora laboratorija Los Alamos u sklopu projekta Manhattan omogućio izradu prve atomske bombe.

oppenheimer oscari 2024

Neviđen filmski događaj, Oppenheimer predstavlja zvjezdanu glumačku ekipu koja uključuje dobitnika nagrade Oscar Matta Damona, dobitnika nagrade Oscar Roberta Downeyja Jr., nominiranu za nagradu Oscar Florence Pugh, Josha Hartnetta i dobitnike nagrade Oscar Caseyja Afflecka, Ramija Maleka i Kennetha Branagha.

oppenheimer oscari 2024

Film se temelji na Pulitzerom nagrađenoj knjizi Američki Prometej: Trijumf i tragedija J. Roberta Oppenheimera autora Kaia Birda i pokojnog Martina J. Sherwina. Film su producirali Emma Thomas, Charles Roven i Christopher Nolan.

oppenheimer oscari 2024

Usluga SkyShowtime korisnicima je izravno dostupna putem aplikacije SkyShowtime na uređajima s operativnim sustavima Apple iOS, tvOS i Android, uređajima Android TV, Google Chromecast, LG TV i Samsung te na stranici: www.skyshowtime.com. Mjesečna cijena usluge SkyShowtime iznosi 6,99 EUR (bez reklama).

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.