Zaboravite na ponedjeljke i utorke, LELO donosi kalendar najseksi dana u godini. Ovaj švedski brend ujedno svoju novu godinu slavi 1. svibnja kada počinje njihov omiljeni slavljenički mjesec - mjesec masturbacije!

lelo kalendar

Izolacija i manjak ljudskog kontakta svima teško padaju. Netko se time nosi tako da radi na sebi i popunjava svoje dane tjelovježbom i učenjem, netko leži na kauču i gleda Netflix, netko se trudi preživjeti dan s malom djecom koja pate od viška energije - svaki od tih načina je ispravan način. Kreativci iza brenda LELO s izolacijom se nose radeći ono u čemu su najbolji - smišljanjem novih zabavnih načina kako svoj seksi brend približiti publici. 

lelo kalendar

Godina za LELO i dalje ima 365 dana, ali počinje 1. svibnja i mjesecom masturbacije. To ćete vidjeti i u njihovu kalendaru koji bilježi sve seksi praznike u godini, te ga je brend odlučio podijeliti sa svima koji žele malo začiniti monotoniju života u izolaciji. Zašto, primjerice, ne obilježiti Globalni Dan Ljubavi, Dan Bez Hlača ili Internacionalni Dan Masturbacije? LELO u svojoj agendi ima sve, a na vama je samo da izaberete koje ćete praznike obilježiti i na koji način. Upravo je Internacionalni Dan Masturbacije (28. svibnja)  vrhunac mjeseca za LELO, a najbolje ga je obilježiti uzimanjem malo vremena za sebe i upoznavanjem vlastitoga tijela. S obzirom na trenutnu situaciju, svakome bi dobro došlo zavući se u svoja četiri zida i istražiti nove načine kako probuditi osjetila i zadovoljiti sami sebe.

Svoja iskustva i načine na koji ste obilježili svaki od seksi praznika u ovom zabavnom kalendaru uvijek možete podijeliti i sa samim brendom - voditelji LELO društvenih mreža uvijek navijaju za kvalitetan sadržaj!

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.