LELO, vodeći svjetski brend u kategoriji luksuznih intimnih proizvoda, danas je predstavio revolucionarni novitet koji predstavlja borbu protiv zastarjelih i netočnih pretpostavki o klitorisu, jedinstvenom i često pogrešno shvaćenom organu ljudskog tijela

lelo sona

LELO SONA, vrhunsko dizajniran proizvod za užitak, koristi sonične valove i pulsacije umjesto tradicionalnih vibracija kako bi stimulirao CIJELI klitoris – uključujući puno veću unutarnju strukturu od dobro poznatog vanjskog dijela ovog organa. To omogućuje direktnu stimulaciju čak 75% veće površine klitorisa u usporedbi sa “standardnim” vibratorima.

Čak je i svjetska zvijezda i renominirana feministica Amber Rose, podijelila svoje iskustvo sa svojih 16 milijuna fanova rekavši da je proizvod "klitoralno božanstven" te je tako stvorila visoku potražnju za Sonom - prvim soničnim uređajem takve vrste.

Tisućama se godina pretpostavljalo kako se klitoris sastoji od samo 8000 živčanih završetaka na površini tijela tj. na vidljivom dijelu. Ali, ta je pretpostavka dovedena u pitanje u prvoj velikoj studiji o klitorisu, 2005. godine, u kojoj je donešen akademski zaključak: “U tipičnim opisima klitorisa nedostaju detalji i sadrže netočne informacije” te je po prvi puta detaljno objašnjena zamršena struktura cijelog klitorisa. Istina o klitorisu napokon je bila otkrivena.

Prema LELU, pionirskom brendu u području luksuznih intimnih proizvoda, činjenica da smo tek nedavne 2005. godine počeli shvaćati ovaj jedinstveni organ, puno govori o našim stavovima o ženskom užitku.

lelo sona

ZAPOSTAVLJENOST KLITORISA

Menadžer za komunikacije tvrtke LELO, Stuart Nugent istaknuo je: “Nevjerojatno je da je čovjek sletio na Mjesec i da smo mogli precizno procijeniti veličinu i sastav planeta godinama prije nego što smo pokušali razumijeti anatomiju klitorisa. S druge strane, o penisu smo znali apsolutno sve još od srednjeg vijeka. Sada, kada konačno imamo jednaku količinu informacija o klitorisu, vrijeme je da mu zaista pružimo ljubav i vjernost koju zaslužuje.”

ZAŠTO JE TO VAŽNO?

Često se izvještava da je većini žena – prema nekim studijama čak tri četvrtine – potrebna stimulacija klitorisa kako bi postigle orgazam. Iz toga slijedi da bismo zaista trebali potpuno razumijeti što zapravo stimuliramo.
Također, žensko uzbuđenje povezano je s mnoštvom spolnih predrasuda, protiv kojih se LELO bori još od svog osnutka, 2003. godine.

lelo sona

KAKO SONA RADI?

LELO SONA umjesto standardnih vibrirajućih motora koristi revolucionarnu soničnu tehnologiju. Zahvaljujući soničnom “jastučiću” u “ustima“, SONA stvara sonične valove koji se odbijaju od klitorisa i prenose kroz cijelo njegovo tijelo, za užitak koji kao da dolazi iz dubine – za razliku od uobičajenog vibratora koji svoje vibracije primjenjuje direktno i samo na površinu.

U prvim tjednima od lansiranja, SONA je dostupna po posebnoj početnoj cijeni od 440 HRK (sniženo s 955 HRK), a SONA Cruise po cijeni od 635 HRK (sniženo s 1150 HRK).

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.