Svi ljubitelji mačaka uživat će na još jednoj međunarodnoj izložbi mačaka koja se održava ovog vikenda, 15. i 16. studenoga u Westgateu, u organizaciji Saveza felinoloških društava Hrvatske

izložba mačaka westgate 2014

Izložbe će za javnost će biti otvorene od 12 do 21 sat u subotu te od 10 do 18 sati u nedjelju. Kako bi događaj učinili atraktivnijim za izlagače i posjetitelje, organizatori su za temu subotnje izložbe odabrali „Crnu mačku" te najavili maskiranje izlagača, od kojih će međunarodni suci odabrati i nagraditi najmaštovitije maske. Od preko 200 prijavljenih mačaka, kao posebno atraktivne, organizatori najavljuju Cornish Rex i Sibirsku mačku, vrlo rijetke vrste koje inače nemamo prilike vidjeti.

izložba mačaka westgate 2014

Kao i na svim izložbama u organizaciji Saveza posjetiteljima će biti omogućen direktan kontakt s izložbenim mačkama, što je posebice zanimljivo djeci.
Cijena jednodnevne ulaznice za odrasle iznosi 20 kuna, dok će djeca, umirovljenici i invalidi trebati izdvojiti upola manje. Također su u prodaji i obiteljske ulaznice, kao paket od 2 odrasle i 2 dječje ulaznice za 50 kuna.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.