Nakon iznimno uspješna prva tri izdanja sajma InDizajn, i ove će se jeseni u sportskoj dvorani Arena Zagreb okupiti više od 80 izlagača iz područja opremanja interijera, renomiranih stručnjaka i arhitekata, a Festival modernog doma podržat će i žena.hr na čijem štandu vas čekaju pokloni i nagradni natječaji

 

zena hr standOd 26. do 29. rujna hrvatski kreativci i produkt dizajneri predstavit će se na InDizajn sajmu, u izložbenom prostoru Festival modernog doma. Sva četiri dana žena.hr imat će svoj štand na broju 8. U veseloj lounge oazi dočekat će vas knjige, koje slobodno možete čitati i uzeti, ali i drugi mali poklončići pažnje.

zena hr stand

Svaki dan u suradnji s RTL Music na Instagramu bit će nagradni natječaji u kojima ćete imati priliku osvojiti ulaznice za razna događanja. Zadatak je jednostavan: sve što trebate učiniti je fotkati se na našem štandu, objaviti fotku na Instagramu uz #zenahrdaruje i #rtlmusic te tagirati ženu.hr. Najkreativnije fotke redakcija žene.hr nagradit će ulaznicama za sljedeća događanja:

Četvrtak, 26. rujna: Ivan Šarić stand up 2x2 karte
Petak, 27. rujna: Mišo Kovač 2x2 karte
Subota, 28. rujna: predstava Menopauza 2x2 karte
Nedjelja, 29 rujna: Meri Cetinić 2x2 karte

zena hr stand

Osim toga, modna savjetnica Alma Premerl Zoko će u subotu, 28. rujna, od 13.30 do 15 sati oslikavati papuče, a u nedjelju, 29. rujna, će svi zainteresirani kod nje moći obaviti modnu analizu u kojoj će svakoj osobi odrediti građu tijela, koje boje nositi, pokazati kako zavezati maramu, kupiti traperice bez isprobavanja i još mnogo toga.

Društvo će vam praviti i vizažistice s Učilišta Profokus - Gina Marinović i Katarina Rajčević, kod kojih ćete moći isprobati besplatno i profesionalno šminkanje. Uza sve to, na štandu žena.hr svakodnevno će se odvijati zanimljivi Facebook live intervjui prema rasporedu:

Četvrtak, 26. rujna u 12.30: Mirjana Mikulec i Ivana Kalogjera
Petak, 27. rujna u 14 sati: Indira
Subota, 28. rujna u 14 sati: Željka Barbarić
Nedjelja, 29 rujna: Mirna Šišul

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.