MIVA galerija vina sada već tradicionalno četvrtkom održava online vinske radionice i degustacije, a ovaj put za vas su pripremili nešto drugačiju radionicu i posebnoga gosta

moet diva vina

Moët & Chandon online radionica i degustacija u četvrtak, 7. svibnja, u 20 sati, ugostit će Moët Hennessy brand ambassadora, gospodina Teda Lelekasa. Uistinu veliki znalac, Ted Lelekas je zadužen za edukaciju i vođene degustacije cijelog portfolia Moët  Hennessy grupe u više od 15 zemalja. Član je Upravnog odbora Međunarodne federacije novinara u svijetu vina i žestokog pića te redovito ima ulogu suca u mnogim prestižnim međunarodnim natjecanjima iz svijeta vina i žestokog pića. Ted Lelekas proputovao je veliki dio Hrvatske i, kako kaže, uvijek nam se rado vraća, a MIVA galerija vina s veseljem najavljuje ovu veliku priliku za sve ljubitelje "mjehurića" da nauče više o najpoznatijem šampanjcu na svijetu.

moet diva vina

Prilikom kupnje bilo kojeg artikla Moët & Chandon putem MIVA webshopa ili u MIVA vinotekama, ostvarujete pravo sudjelovanja u ovoj šampanjskoj online radionici. ZOOM link radionice primit ćete putem maila, nakon kupnje artikla Moët & Chandon. Radionica će biti vođena na engleskom jeziku.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.