S Adventom u Zagrebu, na zadovoljstvo svih Zagrepčana i gostiju Zagreba, započelo je i Fuliranje. Zagrebačko adventsko Fuliranje odnosno 'najbolji adventski provod u srcu Europe', kako ga opisuju inozemni mediji, ove sezone dobilo je uz već tradicionalnu lokaciju u Tomićevoj i svoje pojačanje. Naime, ovoga Adventa Zagrepčani i gosti fuliraju se na novoj zabavnoj lokaciji, u Kurelčevoj ulici

fuliranje, kurelčeva, zagreb

Nakon Kube, druga stanica fulirantskog putovanja sinoć je bila Moskva. Upravo je ovom velebnom gradu, poznatom po zlatnim kupolama, hladnoj zimi, krznenim šubarama i okrepljujućoj, ali varljivoj votki, pripala čast da jučer i svečano otvori ovosezonsko Fuliranje. Uz zbor koji je izvodio tradicionalnu rusku glazbu te uz bogatu gastro ponudu, brojni gosti Fuliranja i brojne osobe iz društvenog života, uživale su sinoć u snježnoj ruskoj noći. Uživanje u Rusiji trajat će do nedjelje, a nakon toga, već u ponedjeljak, sljedeća destinacija putovanja je grad Firenca.

fuliranje, kurelčeva, zagreb

fuliranje, kurelčeva, zagreb

fuliranje, kurelčeva, zagreb

Grad Firenca poznat po svojoj bogatoj kulturnoj baštini i povijesnoj arhitekturi na Fuliranje donijet će dašak starog vremena i sigurni smo da šarmu ovog talijanskog grada, kao i njihovim domaćinima, nitko neće odoljeti.

fuliranje, kurelčeva, zagreb

Nevena Rendeli

fuliranje, kurelčeva, zagreb

Ecija Ivušić

fuliranje, kurelčeva, zagreb

Anamarija Asanović

Uz novu lokaciju novost je i novi koncept Fuliranja. Zahvaljujući Fuliranju, ovoga Adventa bit će nam svega 40 dana dovoljno da otputujemo oko svijeta čime ćemo nadmašiti i nikad prestignutih 80 dana slavnog Vernovog pustolova Phileasa Fogga i njegovog slugu Passepartouta. Naime, 40 dana bit će nam dovoljno da obiđemo 14 gradova i upoznamo 14 različitih kultura.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.