Novouređeni Martimex u Vlaškoj čeka vas s kultnim parfemskim brendovima, kozmetičkim delicijama te luksuznim beauty centrom  

http://martimex.hr/

Parfumerija Martimex u Vlaškoj 70B zablistala je u novom luksuznom ruhu na čak tri etaže. Želja je bila istaknuti ljepotu parfumerije koja se nalazi na prizemlju te dodati sadržaje beauty centru, čime se Martimex zaista razlikuje od svih standardiziranih parfumerija u Hrvatskoj.  

http://martimex.hr/

Što je u cijeloj priči najposebnije, istaknuli su pristup projektu i dizajnu te komunikaciju prostora gdje klijenti mogu obaviti kupnju najpoznatijih mirisa i skin carea te koristiti beauty centar koji je samo etažu ispod parfumerije.

martimex vlaska

Iako smo trenutno naučili većinu stvari naručivati online, pa tako i putem martimex.hr, rituale kao što su šetnja s prijateljicom i odlazak u najljepšu parfumeriju ništa ne može zamijeniti!

martimex vlaska

Na 250 četvornih metara smjestili su se prekrasan Beauty Centar i Parfumerija s više od 50 najpoznatijih kozmetičkih brendova, od klasičnih poput Versacea, Dsquared2, Moschina, Ferragama, Elie Saab, Philippa Pleina, Teaology, Payota, Shiseida, Dolce & Gabbane, Naj Olearia, Estee Laudera, Guerlaina, Lancomea, YSL-a do slavnih niche imena kao što su The Merchant of Venice, Anomalia, Atkinsons, Chopard, Memo i Sophie’s Garden.

martimex vlaska

Sigurni smo da vas posjet ovom Martimexu neće ostaviti ravnodušnima!  

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.