U subotu, 9. srpnja u Zagrebu u 12 sati, započinje jedinstvena vinska manifestacija pod nazivom „Vinoljupci u Tomićevoj“. Njen je cilj oživjeti vinsku tradiciju Tomićeve ulice u Zagrebu te ponuditi atraktivan i bogat vinski program Zagrepčanima i brojnim turistima

vinoljupci u tomićevoj

Projekt „Vinoljupci u Tomićevoj“, nova vinska manifestacija koja će obogatiti ljetnu ponudu Zagreba, odvija se uz potporu Turističke zajednice grada Zagreba, Turističke zajednice Zagrebačke županije, Grada Zagreba, Grada Ozlja i Grada Jastrebarsko.

U subotu, 09.07., točno u 12 sati, u Basementu – inače najstarijem zagrebačkom vinskom baru, održat  će se i "Bubbly Hour". Posjetitelji će moći kušati pjenušce po promotivnim cijenama, a ono što je najzanimljivije, održat će se i promocija jednog finog, pravog ženskog pink pjenušca koji je odlučio pratiti promociju opatijske autorice Pink Pen, pravim imenom Ivane Grabar. Za svaku posjetiteljicu koja dođe na promociju, jedna čaša pink pjenušca bit će gratis, a zatim će se pjenušac moći piti po promotivnoj cijeni.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.