Živimo u brzim vremenima, zato cijenimo svaki trenutak koji možemo posvetiti sebi. Osim ispijanja kave i uživanja u dobrom vinu, svaku ženu ispunjavaju rituali poput mirisne kupke, nanošenja maske na lice ili hidratantne kreme… Trodnevni boutique sajam ljepote u Zagrebu, koji će se od 5. do 7. svibnja održati u Avantgarden Event Squareu, posvećen je svima koji sebi želite priuštiti najbolje beauty rituale te ostati zdravi i lijepi

sajam ljepote Beauty Fair 2022

Beauty fair 2022. održat će se od 5. do 7. svibnja u Avantgarden Event Squareu, a zamišljen je kao mjesto koje će okupiti domaće i strane brandove koji su vodeći u područjima prirodne i dekorativne kozmetike, beauty gadgeta, njege kose, lica i tijela te zdravog načina života. Uz prezentiranje, edukacija i prodaju beauty proizvoda i usluga, cilj sajma je napraviti prekretnicu te započeti novu urbanu i modernu eru sajmova ljepote s popratnim sadržajem u obliku beauty radionica, prezentacija i promocija noviteta u svijetu ljepote.

Koncept sajma je osmišljen po uzoru na vodeće svjetske sajmove s područja beauty industrije. Sajam je posvećen različitim segmentima industrije ljepote, gdje će izlagači kao vrhunski stručnjaci u beauty svijetu pričati o novitetima, tretmanima za njege kose, prirodne kozmetike, IPL tretmanima lica, dekorativne te trajne šminke.

sajam ljepote Beauty Fair 2022

Posjetitelji će imati priliku kroz prezentacije i radionice naučiti pravila skin care rutine, kako odabrati kvalitetan proizvod za njegu lica, kako pravilno nanijeti make up te naučiti sve o najnovijim tehnologijama u svijetu beauty industrije. Osim beauty radionica, naglasak će biti na edukaciji kroz prezentacije Educa Centra, predavanja i savjete o razvoju poslovanja te kako uspjeti u businessu. Neki od izlagača, koji će biti dio Beauty fair 2022., su Vugform Beauty, The body clinique, Cocochoco, La piel by Lana Jurčević, Mad about it, Banovic eyewear te brojni drugi…

Ambasadorica sajma je Iva Šarić, uspješni model i poznato lice TV ekrana. U organizacijski odbor su uključeni i Boris Banović, vlasnik luksuznog brenda i modni kolumnist, te Katarina Baban, poznata hrvatska glumica te vlasnica brenda Lilith. Ulaz za sve posjetitelje je besplatan. Uživajte u beauty danima u AvantGarden Event Squareu!

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.