Belodore je nagrađen za najveći proboj u regionalnoj maloprodajnoj industriji, a generalni direktor DP Lux grupe, čiji je Belodore član, istaknuo je impresivan rast Belodore parfimerija u regiji u protekle tri godine. Belodore trenutno posluje na šest tržišta i planira postati najveći lanac niche parfimerija u Europi do kraja godine

belodore nagrada

U zagrebačkom hotelu Esplanade Diplomacy&Commerce Croatia upriličio je događaj u povodu svog šestog rođendana. Tom prilikom dodijeljene su regionalne nagrade tvrtkama i institucijama za izuzetan doprinos u svojim industrijama i poljima djelovanja. Na ovom svečanom događaju Belodore je dobio nagradu - Najveći breakthrough u regionalnoj retail industriji!

belodore nagrada

Izražavajući zahvalnost medijskoj kući Diplomacy&Commerce na tome što je prepoznala i nagradila Belodore za najveći proboj u regionalnoj maloprodajnoj industriji, Miloš Milutinović, generalni direktor DP Lux grupe, čiji je Belodore član, istakao je da je u 3 godine, od 2020., ostvaren nevjerojatan rast Belodore parfimerija u regionu. Taj rast postignut je zahvaljujući timu kolega iz DP Lux grupe, kao i regionalnih partnera poput Diplomacy & Commerce Hrvatska, istaknuo je Milutinović.

belodore nagrada

Belodore parfumerije se nalaze na šest tržišta (Hrvatska, Srbija, Mađarska, Crna Gora, Bugarska, Severna Makedonija) s više od 30 milijuna ljudi. Ovog listopada Belodore slavi svoj treći rođendan, trenutačno 13 parfimerija posluje u regiji, a do kraja godine s novim otvaranjima Belodore će postati najveći lanac niche parfumerija u Europi.

belodore nagrada

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.