Najposjećenija gastro manifestacija Tjedan restorana održat će se u periodu od 4. do 13. ožujka 2016. godine, a sudjelovat će restorani s područja cijele Hrvatske. Sedamdeset i sedam restorana provjerene kvalitete potrudit će se da punih 10 dana uživamo, slavimo, veselimo se i biramo najukusnija jela

tjedan restorana 2016

Moći ćemo birati između 720 predjela, glavnih jela i deserta, uz uključenu čašu vina ili aperitiv. Hoteli visoke kategorije uključuju se u akciju Tjedan restorana sa svojim hotelskim barovima. Pod sloganom Na Koktel u Hotel, za vrijeme trajanja Tjedna restorana Hrvatska, hotelski će barovi svakog dana 100 minuta, od 18:00 do 19:40 sati, nuditi koktele po promotivnim cijenama od 20 – 25 kn. Trend ispijanja koktela prije večere tako približavamo hrvatskoj publici, a ovog puta u akciji sudjeluju: Esplanade Zagreb Hotel (Esplanade 1925 Lounge & Cocktail Bar), Hotel Arcotel Allegra Zagreb (Joe's Bar), Sheraton Zagreb Hotel (Cafe Imperial i Piano bar), Hotel Westin Zagreb (Diana Bar), Hotel Osijek iz Osijeka (Lobby bar hotela Osijek).

tjedan restorana 2016

Što se tiče posebnog jelovnika; svakog čini slijed od tri jela (predjelo, glavno jelo i desert) po fiksnoj cijeni od 100 kn. Većina restorana u ponudu uključuje aperitiv ili čašu vina. Vrijednost ponuđenih jela u redovitoj je ponudi minimalno 50 % veća. Manifestacija Tjedan restorana inspirirana je sličnim akcijama koje se održavaju u svjetskim metropolama poput New Yorka i Londona, čiji je cilj omogućiti što većem broju građana posjet restoranima, promocija restoranske kulture, poticanje interakcije ugostitelja i posjetitelja restorana te oživljavanje gastro scene Hrvatske.

Pregled svih jelovnika i telefonske brojeve za rezervacije možete pogledati na web stranici www.tjedanrestorana.com

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.