Ljubitelje filmskih verzija Tolkienovih literarnih klasika razveselit će vijest da uskoro stiže novi nastavak "Hobita". Nešto više od 4 mjeseca dijeli nas od dolaska posljednjeg, presudnog pog­lavlja Hobit trilogije "Bitka pet vojski" u domaća i svjetska kina

hobit 3

Petar Jackson, koji redateljski potpisuje i "Gospodara prstenova", i ovoga je puta na čelu ogromnog međunarodnog tima koji prenosi ljubiteljima sedme umjetnosti, do najsitnijih detalja, maštovit i bezvremenski svijet J. R.R. Tolkiena na velika platna. S obzirom na vještinu i spektakularnost s kojima Jackson dočarava Tolkienov svijet, ne čudi što se s nestrp­ljenjem očekuje grand finale!

hobit 3

hobit 3

hobit 3

Na nedavno održanoj pressici u San Diegu slavni je redatelj izjavio: "Kad završimo ovaj film, vjerujem da će biti najemocionalniji i najnapetiji od sva tri. I mislim da mi je najdraži od sva tri. To je uzbudljiv film, s pravim ritmom." A žeđ za novim pustolovinama Bilba Bagginsa, Thorina Hrastoštita i neizbje­žnog Gandalfa utažit će upravo objavljen teaser trailer filma "HOBIT: BIT­KA PET VOJSKI" kojeg ekskluzivno donosimo.

"HOBIT: BITKA PET VOJSKI" u hrvatska kina stiže 11. prosinca u dis­tribuciji Blitz film i video distribucije.


Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.