Predstavljanjem glavnih junaka kampanje #PrirodnoJa, Studena poručuje koliko je važno živjeti autentično, u skladu sa svojom prirodom jer je jedino tako moguće dati najbolje od sebe svijetu koji nas okružuje. Probijte i vi led, otkrijte svoje #prirodnoJa

studena

Probij led, otkrij svoje prirodno ja! Ali zašto? Zašto se izložiti, pokazati ranjivost u današnjem svijetu koji kao da nikad nije bio manje tolerantan prema različitima? Zašto nam svi govore da iziđemo iz zone komfora; nije li komfor po definiciji dobra stvar? Zašto pokazati svoje pravo lice, svoje prirodno ja, ako nam je lagodnije i lakše prikazivati sliku koju drugi od nas očekuju? I što uopće sa svim tim ima voda Studena? Upravo na ova teška, reklo bi se filozofska, pitanja htjeli su u Studenoj odgovoriti svojom #PrirodnoJa kampanjom, i to uz pomoć fascinantnih žena i muškaraca koje činjenica da žive po svojim pravilima nije učinila samoživima i sebičnima. Upravo suprotno, baš ih je moć da spoznaju i prihvate svoje pravo lice učinila nesebičnim ljudima. Uzorima.

studena

Nikša Farac, brend menadžer Studene izjavio je: "Prirodna izvorska voda Studena dobiva se iz prirodnog izvora te u boci ostaje upravo onakva kakva je i na izvoru: nepromijenjenog, svježeg i čistog okusa. To nam je poslužilo kao inspiracija za #PrirodnoJa kampanju, no nismo htjeli isticati samo proizvod nego i vrijednosti koje on zastupa, a na koje smo jednako ponosni. Upravo zato smo htjeli upoznati javnost s 20 ljudi koji žive koji pokazuju da je ako probiješ led samo nebo granica i koji su zbog toga vječna inspiracija"

studena

Marijana Jergović je #prirodnouporna inženjerka medicinske biokemije i majka troje djece koja svaki svoj slobodan trenutak provodi kao teta pričalica, čitajući priče djeci po bolnicama. #Prirodnoosjetljiva Ana Kolar svoje frustracije, strahove i ožiljke od vršnjačkog zlostavljanja pretočila je u svoj blog koji joj služi kao terapija i koji čitaju i oni koju su ju povrijedili. #Prirodnosretna Noemi Deanne Marcikić djevojčica je impozantnog imena i još impozantnijih postignuća u ritmičkoj gimnastici. #Prirodnovelikodijete Dino Škamo vatrogasac je kojemu je za sva herojska djela zahvalnost spašenih dovoljna nagrada.

studena

#Priroodnobeskompromisna Mariana Vidmar svoj je mladi život posvetila spašavanju i udomljavanju životinja u centru Key koji je sama osnovala. #Prirodnoiskrena Viviana Zoković svoju je književnu karijeru započela zbirkom pjesama posvećenih bivšoj ljubavi s kojom mu zahvaljuje što ju nije volio. #Prirodnoznatiželjan Denis Delogu koji je promjenom prehrane i načina života stavio pod kontrolu opaku auto-imunu bolest. #Prirodnoavanturist Vitomir Maričić koji je u razgovoru s #prirodnosanjarkom Idom Prester otkrio da mu je od svih osvojenih dubina i visina najdraža ekspedicija zapravo ona do otoka Jabuke na plastičnoj ružičastoj pedalini.  

studena

Studena je ove priče, uz još desetak jednako inspirativnih, marljivo prikupljala u sklopu kampanje #PrirodnoJa te ih potom objavila u istoimenoj knjizi koja je upravo predstavljena javnosti. Neki među nama, naročito oni specijalizirani za liniju manjeg otpora reći će da su Studena uzori previsoko postavili kriterije. I da, što ako nisam dovoljno pustolovan, dovoljno iskrena, znatiželjan, uporna? Ako nisam dovoljno gipka za gimnastičke figure ili dovoljno hrabar da ljude spašavam iz gorućih zgrada? Upravo suprotno, u tome i je ljepota #PrirodnoJa kampanje; nije zamisao oponašati tuđe #Prirodno ja, nego pronaći svoje. Jer u konačnici biti ono što jesi najbolji je odgovor.

studena

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.