Ako želite ovog Valentinova sa svojom ljubavi podijeliti trenutke kojih ćete se sjećati zauvijek, u JS Atelieru pronaći ćete posebnu limitiranu kolekciju jednostavnog imena Poklon. Da, Poklon s velikim P koji će zasigurno oduševiti voljenu osobu!

js atelier_1

Bliži se Valentinovo, dan kada slavimo ljubav i ponekom lijepom gestom pokazujemo svojim najdražim ljudima koliko ih volimo. Nema ništa ljepše nego vidjeti nebrojene žene i muškarce s buketima cvijeća u rukama, a sigurni smo da ćemo i ove godine, kao i svake dosad, na našim ulicama susretati bukete JS Ateliera koji uvijek iskaču iz mase i zrače zbog svog posebnog dizajna i profinjenog te upečatljivog stila.

js atelier buketi valentinovo

JS Atelier još je prije nekoliko godina postavio nove standarde cvjećarstva osmislivši predimenzionirane bukete koji su izazvali oduševljenje mnogih žena, ali i muškaraca, i to ne samo na Valentinovo, već i u drugim, posebnim životnim prigodama. Od tada ste predimenzionirane bukete mogli primijetiti u mnogim cvjećarnicama, no kako nemirni kreativni duh JS Ateliera nikada ne spava, u svojoj su radionici ponovno osmislili nešto novo i zaista posebno. A mi tako volimo kad netko pomiče granice, i kada to radi sa stilom!

js atelier buketi valentinovo

Efekt iznenađenja koji ćete dugo pamtiti 

Poklon je osmišljen i kreiran posebno za Valentinovo 2023., te je kao i cijela nova kolekcija buketa cvijeća, inspiriran dramatičnošću i estetikom Moulin Rougea, vječnog simbola ljubavi i strasti, s namjerom da izazove osjećaj iščekivanja, uzbuđenosti, oduševljenja i sjećanje na nezaboravne zajedničke trenutke.

js atelier buketi valentinovo

Radi se o predimenzioniranoj kutiji dekoriranoj crvenom vrpcom i mašnom u kojoj se nalaze baloni u obliku srca punjeni helijem te dekoracija s cvijećem. Sigurni smo da će svatko na čijem se kućnom pragu nađe ovaj predivni Poklon zasigurno ostati bez teksta te će vašoj posebnoj osobi pokazati koliko vam zaista znači. 

js atelier buketi valentinovo

U trenutku otvaranja Poklona prostorijom će poletjeti crvena srca, na pod će pasti stranice velike kutije i otkriti prelijepi buket cvijeća u simboličnoj crvenoj boji ljubavi.  Zbog svog dizajna i interaktivnog trenutka odvezivanja vrpce i otvaranja kutije stvara se wow efekt prepun intenzivnih emocija i uzbuđenja.  

js atelier buketi valentinovo

Posebnim buketom pokažite sav intenzitet ljubavi

Nova  Moulin Rouge kolekcija buketa cvijeća zasigurno će vas ostaviti bez daha, a onome kome poklonite buket iz JS Ateliera učinit će ovo Valentinovo zauvijek posebnim. Ništa tako dobro ne simbolizira intenzitet snažnih emocija ljubavi i strasti kao neizostavne crvene ruže, ali i drugo cvijeće u nijansama crvene boje. U novoj kolekciji posebno birano cvijeće kombinira se s ekstravagantnim crvenim perjem i crvenom mašnom te ukrasnim papirom crne ili prirodne, natur boje što vam ostavlja mogućnost da birate buket savršen baš za vašu voljenu osobu.

js atelier buketi valentinovo

No, detalje svakako možete potpuno prepustiti u sigurne, spretne i kreativne ruke stručnjaka iz JS Ateliera koji će se pobrinuti za svaki, i najmanji detalj, te vam pomoći iznenaditi partnera ili partnericu ovo Valentinovo. 

Poklone i bukete cvijeća možete pronaći u novom prostoru JS Ateliera u Masarykovoj ulici 3/1 u centru Zagreba, naručiti na njihovom web shopu ili putem maila shop@jsatelier.hr i raznježiti voljenu osobu posebnom dostavom.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.