Ovogodišnja dobitnica svojevrsnog Oscara koji se dodjeljuje ženama u biznisu je poznata modna dizajnerica, osnivačica i direktorica modnog brenda Lei Lou iza koje je 11 godina uspješnog poslovanja, izvoz u 15 zemalja, tvrtka s 30-ak djelatnika...

veuve clicquot business woman award

Na izboru u Ljubljani, hrvatska dizajnerica Aleksandra Dojčinović izbrana je za regionalnu pobjednicu prestižne nagrade Veuve Clicquot Business Woman Award, svojevrsnog Oscara, koji se svake godine dodjeljuje uspješnim poslovnim ženama diljem svijeta. Kreativna direktoricu, osnivačica i vlasnica modnog brenda Lei Lou već se 11 godina izdvaja među konkurencijom, njezina tvrtka danas broji 30-ak zaposlenih, a posljednjih nekoliko godina poslovanje sve više širi i prema inozemstvu, što rezultira izvozom u 15 zemalja, kao i činjenicom da su njezine kreacije postale važan segment različitih događanja od svjetskog značaja.  

veuve clicquot business woman award

Stoga ne čudi što je upravo Aleksandra izabrana za regionalnu pobjednicu prestižne nagrade Veuve Clicquot Business Woman Award, svojevrsnog Oscara, koji se svake godine dodjeljuje uspješnim poslovnim ženama diljem svijeta, a osnovan je 1972. u čast Madame Clicquot, iznimne poslovne žene, Francuskinje koju su krasili hrabrost i poduzetnički duh. Poznata dizajnerica sljedeće godine u lipnju putuje u Francusku, gdje će se održati Business Woman Award Forum, na kojem će biti prisutne sve pobjednice ovogodišnjeg izbora iz cijelog svijeta.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.