Svjetski poznati brend nakita, Borboleta, odlučio je dati svoj doprinos u rekonstrukciji najznačajnijeg simbola Francuske, a i izuzetno važne svjetske kulturne baštine, veličanstvene pariške katedrale Notre Dame, koja je tragično stradala u požaru koji je buknuo u ponedjeljak predvečer

borboleta notre dame

U ponedjeljak je požar zahvatio srednjovjekovnu katedralu Notre-Dame u Parizu, jedan od najpoznatijih francuskih znamenitosti. Toranj i krov zgrade su se srušili, ali je glavna građevina spašena. Brojnim svjetskim kompanijama koje pokreću razne akcije u svrhu obnove katedrale priključila se i Borboleta te još jednom pokazala kako je društveno odgovorno poslovanje iznimno važan segment njihovog brenda.

borboleta notre dame

Borboleta je kreirala narukvicu s filigranskom izradom u srebru s pozlatom 18kt zlata, vizuala rozete pročelja Notre Damea, od čije će se prodaje dio sredstava donirati za obnovu čuvene katedrale.

borboleta notre dame

Uz potporu Francuskog veleposlanstva u Hrvatskoj, Borboleta izlazi na tržište s ovom prekrasnom, hvale vrijednom, kolekcijom narukvica, već ovaj petak, kada će modeli biti dostupni online na www.borboleta.co online shopu. Već od idućeg tjedna naći će se u prodaji u svim Borboleta trgovinama te mnogobrojnim dućanima diljem svijeta poput Mercia i Montaigne Marketa u Parizu, Antonie i Excelsiora u Milanu, itd.

borboleta notre dame

 

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.