Konferencija koja promovira ženske vještine vodstva kao temelj uspješnog poslovanja i gospodarskog rasta održat će se po drugi put, 25. siječnja 2019. u Branimir Centru u Zagrebu

konferencija

Kako brojni svjetski futurolozi predviđaju, budućnost kvalitetnog vodstva i uspješnog poslovanja leži u soft vještinama kao što su empatija, fleksibilnost, transparentnost, pouzdanost, strpljenje i dugoročno razmišljanje. Korporacije i organizacije koje imaju usađene te vještine vodstva su predodređene za uspjeh zbog poticanja različitosti te usklađivanja vrijednosti i energije. Stoga je glavni cilj konferencije The Art of Feminine Leadership potaknuti sudionike da prihvate i razvijaju soft vještine koje pomažu radnim mjestima, tvrtkama i društvu u cjelini da ostvare napredak i zakorače u budućnost.

konferencija

Konferencija će predstaviti sedam glavnih govornica iz različitih područja gospodarstva, s posebnim naglaskom na IT sektor, koji slovi kao tradicionalno "muški teren", a upravo u njemu žene na čelnim pozicijama nižu najveće uspjehe. Na konferenciji će prisustvovati i dvije liderice s međunarodnom karijerom – Stephanie Guyader, direktorica komercijalne strategije i upravljanja rastom prihoda za tržište Europe u tvrtci Kellog i Helle Müller Petersen, predsjednica Uprave Carlsberg Croatia koje će iznijeti svoja iskustva i prakse vezana uz vođenje i uspješno poslovanje organizacija na međunarodnim tržištima. U sklopu konferencije bit će organizirani i paneli pod nazivom "Put ka vrhu: jednaki uvjeti i prilike" te "Stvaranje budućih lidera" na kojem će svoja iskustva i uspješne prakse na hrvatskom tržištu podijeliti lideri iz najuspješnijih tvrtki na tržištu.

konferencija

Konferenciju organizira Shhhefica uz podršku event agencije LOL te pod sponzorstvom brendova i tvrtki Carlsberg Hrvatska, Nivea, Jana, Grawe Hrvatska, Nestle Hrvatska, Uber, JCI Hrvatska te Hrvatske udruge za coaching.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.