U hotelu Panorama Zagreb 20. veljače 2020. održat će se druga konferencija Power – Need – Success pod nazivom Rastem i volim svoj posao s 9 izvrsnih govornika koji će na originalan način spojiti teme poslovnog i osobnog razvoja. Odabrani stručnjaci će na vlastitim primjerima posebno nadahnuti i motivirati na još bolje poslovne rezultate i ostvarivanje zacrtanih ciljeva...

filaks konferencija

Saznajte zašto su oni koji vole svoj posao uvijek vidljiviji od drugih i zašto oni koji se usude, ostvaruju vrhunske rezultate. Konferencija je posebno korisna i zanimljiva za osobe koje uživaju u društvu sposobnih i proaktivnih ljudi, one koji znaju da mogu još više, one koji planiraju poduzeti bitne korake i ostvariti svoju životnu misiju, radoznale koji žele znati koji i kakvi ljudi uspijevaju u životu, za one koji žele zarađivati radeći ono što vole, za one koji su već ostvarili svoje želje i žele se povezati s ljudima koji žive i stvaraju na isti način. Govornici su: dr. sc. Elvira Mlivić Budeš, Sunčana Seletković, Ana Gruden, Branka Kamenički Orlić, Nada Finderle, Goran Rihelj, Saša Tenodi, Marijana Perinić i Dragan Petrović. Organizator konferencije je Inteligentna komunikacija, a partner je Filaks d.o.o.

Za čitatelje portala Femina.hr, kotizacija u povodu Valentinova iznosi 180 kuna za 2 osobe. E-mail za prijavu je dragan@in-komunikacija.hr. Kod prijave navesti: Femina. Sve informacije o konferenciji saznajte na: www. filaks.hr.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.