U zagrebačkom Avenue Mallu otvoren je ekskluzivan cvjetni boutique Ira, a otvorenju su prisustvovale brojne dame iz javnog života. Pravi raj za žene u obliku cvjećarnice i darovne galerije na preko 200 kvadrata svakoj će ženi izmamiti osmijeh na lice, a sinoć su u njemu uživale Leonarda Boban s djecom Gabrijelom i Ružom, Edita Misirić, Petra Kurtela, Suzy Josipović Redžepagić, Iris Androšević, Jasmina Bagarić i mnogi drugi

cvjetni boutique ira commerce

Preko tisuću prekrasnih artikala izloženo je u ovom čarobnom showroomu – od ogromnih aranžmana s umjetnim cvijećem, vaza, svijeća i svijećnjaka, najfinijeg porculanskog posuđa i raznih ukrasnih dekoracija za svaki dom, do prekrasnog namještaja i dizajnerske rasvjete. Prostor ove ekskluzivne cvjetne i darovne galerije krase i veliki izlozi uređeni prema stilovima i tematici, a jedan dio prostora rezerviran je za svježe cvijeće.

cvjetni boutique ira commerce

cvjetni boutique ira commerce

Ono što će posebno razveseliti mnoge dame je prekrasan dio asortimana za vjenčanja te sezonska dekorativna i ukrasna ponuda, za blagdane poput Božića i Uskrsa koja će se moći pronaći u Iri. Inače, Ira Commerce je veliko veleprodajno poduzeće te poznati hrvatski lanac cvjećarni i darovnih galerija koje obožavaju mnoge Hrvatice i radi kojih su do sada posezale u Split i Dugopolje, a koja je od sada dostupna i u Zagrebu.

cvjetni boutique ira commerce

Edita Misirić

cvjetni boutique ira commerce

Leonarda Boban

cvjetni boutique ira commerce

Petra Kurtela i Sarah Josipović

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.