Prekrasne, neodoljivo slatke i bajkovite kostime za djecu naći ćete u ponudi brenda Fairytulle, dizajnirane i izrađene u Samoboru. Brend je već poznat po lepršavim suknjicama od tila za djecu i odrasle, a sada su se zaputili i malo dalje, u neke nove likove - vile, jednoroge, miševe, princeze... Idealno upravo za nadolazeće razdoblje karnevala

fairytulle

Svi kostimi za djecu s potpisom samoborskog brenda Fairytulle univerzalne su veličine, izrađeni od mekog filca te praktično krojeni kako bi se mogli nositi i preko jakne. Također, ističu se jednostavnošću u odnosu na slične proizvode takve vrste. Nisu namijenjeni isključivo za maškare, već mogu poslužiti i kao sastavni dio dječjih ormara kako bi pomogli u maštanju i razvoju kroz igru.

fairytulle

fairytulle

fairytulle

Kostimi Fairytulle su estetski profinjeni, bez bilo kakve doze kiča. Moderni su i savršeni upravo za vrijeme karnevala. Brend je među domaćim fashionisticama već poznat po preslatkim suknjicama od tila koje se mogu kombinirati na različite načine. Iza ovog maštovitog koncepta stoji Sunčana Jozić Lučić, mlada samoborska dizajnerica koja je završila Školu primijenjene umjetnosti i dizajna, Tekstilno-tehnološki fakultet u Zagrebu te pohađala uglednu parišku školu za TV, filmski, kazališni i modni make-up L'Ecole de Maquillage.

fairytulle

fairytulle

Više: Fairytulle Facebook

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.